Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
331 1789 8,444 134,101,987,113 6,143 99,228,845,511 88,473,595,993

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Blerje materiale kancelarie dhe te ngjashme 6,000,000 Lidhur Kontrata InfoSoft Office 4,077,100.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Kukës SH.A Blerje Klori pluhur leng 2,500,000 Lidhur Kontrata ''Albanian Distribution Chemicals” shpk 2,320,000.00
Drejtoria e Cerdheve dhe Kopshteve Shkoder Blerje artikuj ushqimore 18,333,250 Lidhur Kontrata SEAD-SGS 18,326,300.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Blerje materiale ndërtimi 31,364,750 Njoftuar Fituesi ARJEIL SHPK 30,283,300.00
Ujesjelles-Kanalizime Kamez Sh.a Blerje inerte ( stabilizant,çakull etj) për ndërhyrjet në rruge) 1,998,875 Lidhur Kontrata ARDIAN VULKA P.F 1,898,230.00
Inspektorati i Mbrojtjes se Territorit, Bashkia Tirane Blerje Bicikleta për Inspektoratin e Mbrojtjes së Territorit, Bashkia Tiranë 6,583,333 Njoftuar Fituesi A.K.M ALBANIAN INVESTMENT GROUP 6,380,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Korçë SH.A Blerje gazoil 9,815,000 Anuluar Procedura
Sh.A Posta Shqiptare Blerje shërbim printimi 2,900,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate SINTEZA CO SHPK 2,817,760.00
Drejtoria e Pergjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve Tirane Loti III: Blerje bukë thekre dhe integrale. 22,595,339 Lidhur Kontrata KADRA SHPK 16,254,535.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Blerje pajisjesh sekondare per mirëmbajtjen e Nënstacioneve 69,500,000 Lidhur Kontrata EVOLVE ENGINEERING sh.p.k.& EPES GROUP sh.p.k 68,456,000.00
Agjencia e Sherbimeve Publike Elbasan Veshje betoni ne kanale ujitese ne zonat rurale 4,924,535 Lidhur Kontrata FLED SHPK 4,759,463.00
SH.A Ujësjellës Kanalizime Tiranë Blerje Elektropompa për nevoja të Shoqërisë 19,000,000 Lidhur Kontrata “INPLY” SH.P.K 17,998,671.00
Drejtoria e Pergjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve Tirane Loti V: Blerje fruta dhe zarzavate. 74,814,295 Lidhur Kontrata NELSA & ERDIS 65,749,160.00
ILLYRIAN GUARD SH.A Software 3,933,333 Lidhur Kontrata KREATX 3,690,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Pastrimit dhe Gjelberimit Tirane Shpenzime per mirmbajtjen e tokave dhe aktiveve natyrore 16,600,000 Lidhur Kontrata TEA -D SHPK & ELKRI&Co SHPK 16,394,700.00
ECO Tirana Blerje vegla pune dhe materiale te ndryshme 2,002,000 Njoftuar Fituesi AZ Trading 1,878,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Korçë SH.A Sigurimi i automjeteve, sigurimi i shëndetit në udhëtim, sigurimi i aktiveve afatgjata të UKRK Sh.A, si dhe sigurimi nga aksidentet personale 2,011,567 Lidhur Kontrata SIGMA INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP sh.a. 1,985,900.00
Drejtoria e Pergjithshme e Pastrimit dhe Gjelberimit Tirane Shpenzime per mirembajtjen e mjeteve te transportit 8,330,000 Lidhur Kontrata SPARKLE 32 8,294,900.00
ECO-ELB sh.a Blerje materiale elektrike 2,405,800 Anuluar Procedura
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Pogradec Sh.A Blerje gaz per ngrohje 194,144 Anuluar Procedura
Nderrmarrja Rruga Durres Blerje materiale elektrike, viti 2023 16,639,985 Lidhur Kontrata Dritan Xheka 14,990,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Blerje materiale bojaxhiu 26,648,360 Njoftuar Fituesi GENTIAN HORIETI 26,278,530.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Korce Prodhime betoni 17,960,800 Njoftuar Fituesi AVDOLLI SHPK 17,755,630.00
Tirana Parking Shërbime Vijëzimi 8,765,880 Anuluar Procedura
Sh.A Posta Shqiptare “Blerje Letër A5 "Traktor" (3 kopje), Letër A4 “Traktor" (3 kopje)” 33,972,532 Lidhur Kontrata ADEL CO SHPK 33,294,000.00
Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres Blerje kimikate 49,920,000 Njoftuar Fituesi ''2 AT'' 49,140,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Pastrimit dhe Gjelberimit Tirane Furnizime dhe materiale te tjera"Blerje materiale vegla pune" 5,833,000 Lidhur Kontrata GENERAL TRADING shpk 5,605,135.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Korçë SH.A Riparim- shërbimi i automjeteve 6,016,650 Lidhur Kontrata Besnik Meçi 2,212,850.00
SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane Biznes-Plani për periudhën 5 vjeçare 2022-2027 me vit bazë 2022 të UKT sha 6,000,000 Lidhur Kontrata Valu ADD Management Services sh.p.k 5,926,000.00
ECO Tirana “Blerje fije metalike” 1,073,013 Anuluar Procedura

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data