Open Procurement Albania

Te dhenat per shoqerite publike qe zoterohen nga bashkite datojne qe prej korrikut 2015. Shoqerite e tjera publike datojne nga prilli 2018

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
346 1869 8,873 148,035,455,854 6,456 107,876,232,361 95,893,309,499

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit Loti 5: Mbikqyrje Punimesh me objekt: “Ndërtimi i një parcele të re varresh tek Varrezat e Dëshmorëve 460,861 Njoftuar Fituesi NATASHA MYRTAJ 401,239.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Korçë SH.A Blerje gazoil 9,815,000 Lidhur Kontrata O L S I SHPK 9,804,800.00
Termocentrali Vlore sh.a Transport gazoili nga TEC ne Triport per gjeneratoret lundrues 2,000,000 Lidhur Kontrata RESULI-ER SHA 1,800,000.00
Sh.A Albpetrol Projekt per website te ri per shoqerine Albpetrol sha 1,985,000 Lidhur Kontrata ISEC 1,900,000.00
HEC LANABREGAS sh.a Mjet Transporti 4,500,000 Lidhur Kontrata AZ Trading 4,398,000.00
Autoriteti Portual Durres Blerje Dinamike e Biletave per Transportin Ajror Njoftuar Fituesi ITT - IDEAL TRAVEL & TOURS 42,700.00
ECO-ELB sh.a Blerje rrjetje gjeotekstil, thasë 4,000,000 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 3,946,500.00
Operatori i Sistemit te Transmetimit OST Riparimi i linjës kabllore 110 kV N/St. Kombinat – N/St. Selitë 4,337,491 Lidhur Kontrata EMC Group 4,281,704.00
Bajkaj Land Sh.a ‘‘Blerje karburanti diesel per Landfillin Bajkaj” 7,000,000 Lidhur Kontrata A&T sha & 2A2F-L OIL 6,997,220.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Pogradec Sh.A Blerje materiale hidrulike,tubo, pvc,pe,Corrogete 5,294,315 Lidhur Kontrata ALEN - CO 4,974,490.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Minikontrata 1- Blerje materiale marangozi Lidhur Kontrata POWER INDUSTRIES 13,699,270.00
Agjencia e Sherbimeve Funerale Blerje materiale ndërtimi 4,959,358 Anuluar Procedura
ALBCONTROL SH.A ( ish A.N.T.A) Shpenzime mirëmbajtje dhe upgrade për sistemet Skyline të instaluara 522,720,000 Lidhur Kontrata Leidos, Inc. 505,686,000.00
Qendra Komunitare për Personat me Aftësi të Kufizuar Tiranë Mobilimi i Qendrës Komunitare Për Persona me Aftësi të Kufizuara 6,400,830 Lidhur Kontrata RO-AL SHPK 5,777,777.00
Sh.A Posta Shqiptare Mirëmbajtje Data Center Primar dhe Data Center sekondar 17,976,000 Lidhur Kontrata ALBITAL - CANON & S & T ALBANIA 17,436,000.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Blerje preparate për dezinfektim, dezinsektim dhe deratizim 33,332,320 Njoftuar Fituesi MILIFAR SHPK 31,978,600.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Loti 1: Blerje gazoil 10 ppm ULSD 131,404,984 Njoftuar Fituesi “RESULI-ER” sh.a & “KASTRATI” sh.p.k, 128,150,633.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Fier Minikontrata 1- Blerje materiale per mirembajtjen e kopshteve, shkollave dhe cerdheve ne Bashkinë Fier Lidhur Kontrata M U R A T I SHPK 27,913,790.00
Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane Minikontrate 1-Mirëmbajtja dhe Menaxhimi i Sheshit “Skënderbej" Lidhur Kontrata FUSHA SHPK 106,958,563.00
Sh.A Ujesjelles Himare Blerje materiale hidraulike 2,833,333 Lidhur Kontrata "NIKA" shpk 2,272,962.00
Sh.A Albpetrol Shërbim i ruajtjes së pronës 336,791,426 Lidhur Kontrata MYRTO SECURITY shpk & F.P.M shpk 336,218,109.00
Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore NSHP, blerje beton 1,500,000 Lidhur Kontrata ASAB 1,173,040.00
Ndermarja e Pastrimit Fier Blerje mjete teknologjike për nevojat e Ndërmarrjes së Pastrimit Fier”(Kamiona teknologjik për mbetjet urbane (kompaktor) 12,000,000 Lidhur Kontrata “KOMBI INVEST” shpk 10,800,000.00
Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Korçë SH.A Blerje materiale për rrjetin e ujësjellësit 9,074,300 Lidhur Kontrata ALEN - CO 7,836,481.00
Nderrmarrja Rruga Durres Blerje pjese kembimi dhe bateri, viti 2023 7,100,000 Lidhur Kontrata Galanti Albania 5,893,400.00
Qendra Komunitare për Personat me Aftësi të Kufizuar Tiranë F.V Ashensor prane Qendrës Komunitare Për Persona me Aftësi të Kufizuara 2,416,600 Lidhur Kontrata CLASS ASHENSOR 2,415,288.00
Drejtoria e Pergjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve Tirane Blerje karburanti për automjetet, gazoil dhe benzinë 3,417,750 Lidhur Kontrata “AZ Distribution” shpk & “EROIL” sha 3,300,075.00
Drejtoria e Pergjithshme e Objekteve Publike Tirane Blerje materiale pastrimi 39,999,986 Njoftuar Fituesi Malvina Visoka 30,624,382.00
Autoriteti Portual Durres Blerje kompjutera dhe Liçenca 8,398,843 Lidhur Kontrata ATOM 8,180,000.00
Autoriteti Portual Durres Implementimi ne harte i vendndodhjes dhe elementeve financiare te aktiveve afatgjata ne sistemin e raportimin Oracle Analytics Cloud 1,800,000 Lidhur Kontrata Tetra PRO shpk 1,743,000.00

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data