Open Procurement Albania

Drejtimi i punimeve “Ndërtim i rrjetit të furnizimit me ujë të fshatit Nivicë dhe Rexhin, Ndëtimi I fshatit Peshtan-Mezhgoran Bashkia Tepelenë”

Procuring Authority / Buyer Local Unit Tepelenë
Procuring Authority / Buyer Bashkia Tepelene
Tender object Drejtimi i punimeve “Ndërtim i rrjetit të furnizimit me ujë të fshatit Nivicë dhe Rexhin, Ndëtimi I fshatit Peshtan-Mezhgoran Bashkia Tepelenë”
Reference No. REF-92877-04-13-2021
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 2 893 111,00
Type of Contract
Procurement Method Consultancy Procedure
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 04-06-2021
Last date of Submitted Documents 21-06-2021
Tender Held Date 21-06-2021
No. of Bidders 3
Bidders 1. INVICTUS shpk
2. G B Civil Engineering shpk
3. INSTITUTI DEKLIADA – ALB shpk
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • INVICTUS
 • The winning bid ALL without vat 2 833 333,00
  Bidder Announcement date 03-08-2021
  Award and Contract Amount ALL with VAT 3399999
  Contract date 10-09-2021
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 4 muaj
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. INSTITUTI DEKLIADA – ALB shpk, për këto arsye:
  - Nuk ka paraqitur vërtetim nga Administrata tatimore për nr.mesatar të punonjësve për periudhën e kërkuar sipas formatit E-sig 02 A.
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor treasury transaction for INVICTUS viti 2012-2013
  Monitor treasury transaction for INVICTUS viti 2014
  Monitor treasury transaction for INVICTUS viti 2015-2018
  Monitor treasury transaction for INVICTUS viti 2019-2020
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract Buletini Nr. 19 datë 14 Shkurt 2022

  Privacy Policy

  Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data