Open Procurement Albania

"Blerje automjete per Drejtorinë e Peshkimit dhe Akuakultures"

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Drejtorisë së Peshkimit dhe Akuakultures, Tiranë
Objekti i Tenderit "Blerje automjete per Drejtorinë e Peshkimit dhe Akuakultures"
Nr. Reference REF-35548-07-06-2022
Vlera / Fondi Limit 7 500 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 07-07-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-07-2022
Data e mbajtjes se tenderit 18-07-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1) “C L A S S I C” shpk
2) BOE “O. A. L.” shpk & “ALBANIA MOTOR COMPANY” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • C L A S S I C
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7 400 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 29-07-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 14 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Nga operatorët ekonomik pjesmarrës rezultojnë operator të skualifikuar:
  1) BOE “O. A. L.” shpk & “ALBANIA MOTOR COMPANY” shpk
  Arsyet e skualifikimit:
  a. BOE nuk plotëson pikën 1, seksioni “Kapaciteti Profesional te OE” te Kritereve te Vecanta te Kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur Licencën e kategorisë, “VII.3.B.2 - Shitblerja e mjeteve rrugore me motor dhe/ose e rimorkiove te reja ose te perdorura”.
  b. BOE nuk plotëson pikën 2, seksioni “Kapaciteti Ekonomik dhe Profesional” te Kritereve te Vecanta te Kualifikimit, pasi anetari i BOE “Albania Motor Company” shpk, nuk ka paraqitur kopje të çertifikuara të bilanceve të viteve: (2019, 2020, 2021) të paraqitura pranë autoriteteve përkatëse tatimore.
  c. BOE nuk plotëson pikën 1, seksioni “Kapaciteti Teknik” te Kritereve te Vecanta te Kualifikimit, pasi anetari i BOE “Albania Motor Company” shpk, nuk ka paraqitur dëshmi për furnizimet e mëparshme të ngjashme të kryera gjatë 3 (tre) viteve të fundit nga data e shpalljes së njoftimit të kontratës, në vlerën jo më pak se 20% e vlerës së fondit limit, ne raport me perqindjen e pjesemarrjes ne kete bashkim te perkohshem.
  d. BOE nuk plotëson pikën 2, seksioni “Kapaciteti Teknik” te Kritereve te Vecanta te Kualifikimit, pasi, ne lidhje me artikujt objekt prokurimi te percaktuar shtojcën 6 Formulari i sasisë dhe Grafiku i ekzekutimi, nuk ka specifikuar vendin e origjinës si dhe certifikimet te leshuara nga nje organ i autorizuar.
  e. BOE nuk plotëson pikën 3, seksioni “Kapaciteti Teknik” te Kritereve te Vecanta te Kualifikimit, pasi, nuk ka paraqitur deklarate ne lidhje me Agregatet / Pajisjet / Pjesët e këmbimit që duhet të ofrohen sipas afateve të garancisë të dhëna nga prodhuesi ose nga distributorë të autorizuar.
  f. BOE nuk plotëson pikën 4, seksioni “Kapaciteti Teknik” te Kritereve te Vecanta te Kualifikimit, pasi, nuk ka paraqitur dokumentacionin e kerkuar (Licencën e kategorisë VII.3.B.1, “Riparimi dhe mirembajtja e pjeseve mekanike dhe te motorit, të mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove”, për pikat a, b, c, ç, në përputhje me legjislacionin, për lejet dhe licencat, si dhe Udhëzimin e Ministrisë së Transportit dhe Infrastrukturës, me nr.1546, datë 29.03.2016, “Autoriparimi i mjeteve r rugore me motor dhe rimorkiove”, për ambientin ku ushtron këtë aktivitet; dhe Kontratën e qerasë/huapërdorjes në rast se është në kushtet e qerasë apo huapërdorjes) ne lidhje me servis në pronësi ose me qera, në mënyrë që të mbulohet shërbimi i ofrimit të mbulimit të garancisë.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data