Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara 118 729 22,306,217,871 396 12,615,852,910 3,355,173,069

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Karburanti, përveç Jet A1 - Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)” 110,979,757 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Marzhi i fitimit në 15,2 %
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Karburanti, përveç Jet A1 -Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)” 37,805,540 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Marzhi i fitimit në 15,2 %
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Karburanti, përveç Jet A1 - Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb” 7,951,443 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Marzhi i fitimit në 15,2 %
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje Karburanti, përveç Jet A1 - Loti IV. “Furnizim me lëndë djegëse e lëngët për përdorim termik civil dhe industrial (Gazoil < 0.1,Gazoil > 0.1,mazut)” 8,610,080 Njoftuar Fituesi RESULI - ER Marzhi i fitimit - 45,00 %
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje uniformash dhe elementesh te tjera perberese te tyre per Garden e Republikes 18,000,120 Njoftuar Fituesi ARISA - KONFEKSION 14,988,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje orendi dhe pajisje për mobilim zyra për Drejtorinë e Përgjithshme të Burgjeve” 15,352,325 Njoftuar Fituesi MUCA 7,487,800.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Blerje këpucë për Akademinë e Sigurisë 832,720 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 697,200.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2 “Blerje bulmet dhe nënprodukte të tij” 53,761,397 Njoftuar Fituesi DELTA DONI 42,467,425.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për strukturat ushtarake të Forcave të Armatosura - Loti 1 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 6630” 23,283,310 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 20,327,360.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Spitalin Universitar të Traumës” 5,012,050 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 2,797,400.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Mirëmbajtje Impiantesh Elektrike, për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” 8,053,778 Njoftuar Fituesi MELA 5,220,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim printimi për Shërbimin për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat (SHÇBA) 6,861,660 Njoftuar Fituesi InfoSoft Office 3,906,705.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim mirëmbajtje objekti ndërtimor për Spitalin Universitar te Traumes 16,666,641 Njoftuar Fituesi Meni SHPK 9,965,355.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Spitalin Rajonal Gjirokastër” 3,802,600 Njoftuar Fituesi KADIU 2,839,153.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Blerje mish dhe nënproduktet e tij për Shtëpinë e Fëmijës Shkollore “Zyber Hallulli” 4,654,015 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti II "Botime, printime dhe materiale shtypshkrimi, për Spitalin Rajonal Durrës” 1,546,112 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I Botime, printime dhe materiale shtypshkrimi, për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” 18,014,988 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 1 “Blerje mishi dhe nënproduktet e tij”; 17,908,640 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 2 “Blerje ushqime koloniale " 1,350,686 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 3 "Blerje vezë" 91,125 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për strukturat ushtarake të Forcave të Armatosura - Loti 2 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 6640 (ASNI)’’ 26,287,584 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 21,678,000.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Vlorë” 6,000,000 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti I “Blerje automjete SUV (4+1) vende për Agjencinë Kombëtare e Mbrojtjes Civile”; 11,670,556 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti IV “ Blerje automjete për transport trupash (8+1) vende për Agjencinë Kombëtare e Mbrojtjes Civile” 3,514,166 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara - Loti II “ Blerje automjete SUV (4+1) vende për Inspektoriatin Shtetëror të Mbikëqyrjes së Tregut” 3,333,333 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti III “Blerje automjete SUV (4+1) vende për Autoritetin Kombetar për Sigurinë dhe Emergjencat në Miniera 4,843,377 Shpallur Procedura
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara “Shërbim mirëmbajtje objekti ndërtimor, për Spitalin Psikiatrik "Sadik Dinci”, Elbasan. 6,989,933 Njoftuar Fituesi 2 N 3,913,889.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për strukturat ushtarake të Forcave të Armatosura - Loti 8 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 6620 (PU)”, Rinas-Tiranë 25,758,957 Njoftuar Fituesi NIKA 24,413,701.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Loti 3 "Blerje mishi dhe nënproduktet e tij" 7,011,976 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING 5,791,600.00
Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Elbasan 2,064,300 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 1,467,300.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data