Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 159 1109 35,286,696,506 558 21,123,564,873 7,072,166,849

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Mishi dhe nënproduktet e tij ”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 18,847,421 Njoftuar Fituesi 4 S 15,789,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV. “Ushqime Koloniale”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 11,982,194 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING 9,984,515.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti VII. “Blerje Fruta Perime” 9,548,174 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 8,422,050.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim Printimi për Akademinë e Sigurisë” 5,986,765 Njoftuar Fituesi Adenis Kastrati PF 3,889,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Ministrinë e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural” 7,986,323 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 5,999,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara LOTI 2 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Ministrinë e Turizmit dhe Mjedisit” 6,000,000 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 4,505,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 132,467,344 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 132,467,344.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite 57,668,410 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 57,668,410.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara LOTI 1 “Sigurim të Detyrueshëm të Mjeteve Motorrike TPL për Gardën e Republikës” 7,503,842 Njoftuar Fituesi “SIGMA INTERALBANIAN VIENA INSURANCE GROUP ” SHA 7,344,780.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara LOTI 2 “Sigurim të Detyrueshëm të Mjeteve Motorrike TPL për Komandën Mbështatëse” 19,603,852 Njoftuar Fituesi “SIGMA INTERALBANIAN VIENA INSURANCE GROUP ” SHA 19,241,852.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara LOTI 3 “Sigurimi KASKO i mjeteve motorike për Gardën e Republikës” 8,178,391 Njoftuar Fituesi “SIGMA INTERALBANIAN VIENA INSURANCE GROUP ” SHA 7,391,991.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara LOTI 4 “Sigurimi KASKO i mjeteve motorike për Komandën Mbështatëse” 1,648,618 Njoftuar Fituesi “SIGMA INTERALBANIAN VIENA INSURANCE GROUP ” SHA 1,546,007.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1“Blerje uniformash dhe elementesh të tjera përbërëse të tyre” 32,163,158 Njoftuar Fituesi ARISA - KONFEKSION 31,546,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1“Blerje uniformash dhe elementesh të tjera përbërëse të tyre” 636,277,492 Njoftuar Fituesi “MARSI & AL” SHPK & “GIROMONDO” SHPK 626,732,100.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Blerje këpucësh” 135,843,973 Njoftuar Fituesi “MARSI & AL” SHPK & “GIROMONDO” SHPK 133,801,200.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV. “Blerje Vezë” 1,333,487 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti V. “Blerje Fruta Perime” 54,257 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara "Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Qëndrën e Inovacionit" 3,434,000 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Durrës” 3,000,000 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje uniforma sportive” 14,322,744 Njoftuar Fituesi UNIVERS PROMOTIONS 14,000,220.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Blerje artikuj sportiv” 14,018,076 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU P.F & AN&RA SHPK 13,884,900.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara LOTI 4- Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për repartin ushtarak nr.2001 Pashaliman Vlorë 21,632,224 Njoftuar Fituesi SILVER SHPK 20,555,600.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara "Blerje automjete për Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë së Shtetit" 27,137,499 Njoftuar Fituesi PORSCHE ALBANIA SHPK 22,620,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti VI. “Furnizim me lëndë djegëse e lëngët për përdorim termik civil dhe industrial (Gazoil < 0.1,Gazoil > 0.1,mazut)” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 5,500,000 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Sigurim i godinave publike të Drejtorisë së Përgjitshme të Tatimeve” 8,005,000 Lidhur Kontrata ALB - SIGURACION 7,997,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje orendi dhe paisje per mobilim për laboratorët Smart- Lab, për Ministrinë e Arsimit 31,892,000 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Autoritetin e Mbikëqyrjes Policore” 2,822,730 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 2,660,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti V. “Furnizim me lëndë djegëse e lëngët për përdorim termik civil dhe industrial (Gazoil < 0.1,Gazoil > 0.1,mazut)” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 7,248,000 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti V. “Blerje Vezë” 5,771,468 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti VI. “Blerje Peshk” 791,753 Shpallur Procedura

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data