Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 170 1187 37,500,781,044 597 21,939,462,904 7,635,593,681

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 " Blerje bukë gruri dhe simite " me afat të marrëveshjes kuadër 24(njëzetë e katër) muaj 432,778 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. "Materiale kancelarie me bazë letre" 53,166,037 Njoftuar Fituesi Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK 52,089,907.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për Akademinë e Forcave të Armatosura” 4,986,058 Njoftuar Fituesi “M.LEZHA” SH.P.K 2,757,760.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara "Blerje automjete per Drejtorinë e Peshkimit dhe Akuakultures" 7,500,000 Njoftuar Fituesi C L A S S I C 7,400,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “ Blerje Pajisje laboratorike ftohëse” 2,828,000 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1“Blerje Pajisje laboratorike” 37,477,510 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim lyerjeje dhe mirëmbajtjeje ndërtesash” për Drejtorinë e Shërbimit Spitalor, Korçë 10,485,927 Njoftuar Fituesi Meni SHPK 6,333,790.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi”, për Spitalin Rajonal Memorial, Fier 15,154,300 Anuluar Procedura “LALA COMPANY” SHPK 15,124,782.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për MAS” 4,142,520 Njoftuar Fituesi "RO -AL" 2,099,999.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për Agjencinë Kombëtare të Punësimit” 2,269,330 Njoftuar Fituesi ERZENI/SH 1,426,800.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim lavanderie për Spitalin Korçë” 107,048,337 Njoftuar Fituesi “GRAND KORÇA” SHPK 103,194,337.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për DPT” 12,412,280 Njoftuar Fituesi BUNA 5,358,300.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Agjencinë e Inteligjencës dhe Sigurisë së Mbrojtjes” 7,590,519 Njoftuar Fituesi BOLT SHPK 7,377,500.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Botime, printime dhe material shtypshkrimi për Spitalin Rajonal Durrës” 2,083,317 Njoftuar Fituesi Rama Graf SHPK 1,395,540.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Blerje veshmbathje" me afat të marrëveshjes kuadër 24 (njëzetë e katër) muaj 5,169,000 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak Nr. 1001, 1002, 1003, 1020, Zall-Herr, Qendër Tiranë” 25,465,690 Njoftuar Fituesi KPL sh.p.k. 25,105,087.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje pajisje laboratorike për Entin Shtetëror të Farërave dhe Fidanave 7,433,333 Njoftuar Fituesi “ECCAT ENVIRONMENTAL CONSULTING CHEMICAL ANALYSIS&TESTING” SH.P.K 7,023,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje eskavator për IKMT 34,947,051 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Shërbimit Spitalor Pogradec” 7,008,500 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 4,744,490.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Autoritetin e Mbikqyrjes së Lojrave të Fatit” 2,103,457 Njoftuar Fituesi ALBANIA MOTOR COMPANY 2,890,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje detergjent, dezinfektant dhe aromatizues”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 2,915,705 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Blerje materiale të ndryshme për pastrim”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite; 66,646,899 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Botime, printime dhe materiale shtypshkrimi”, për Ministrine e Arsimit, dhe Sportit 9,101,873 Njoftuar Fituesi Inpress 7,208,403.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Përgjithshme të Metrologjisë” 3,101,848 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 2,299,450.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi”, për Drejtorine e Spitalit Rajonal, Shkodër 28,858,423 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti V. “Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Qendrën Spitalore Universitare Nënë Tereza” me afat te marreveshjes kuadër 1 (një) vit 147,864,532 Njoftuar Fituesi "RO -AL" 74,993,500.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti IV. “Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Komandën e Forcës Tokësore” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite, 83,330,103 Njoftuar Fituesi "RO -AL" 44,128,190.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Drejtorinë Vendore të Policisë Tiranë” 17,808,629 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 17,733,645.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje orendi dhe paisje per mobilim zyrash për Spitalin Kurbin 4,933,667 Njoftuar Fituesi MUCA 2,568,800.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti V. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite 5,000,000 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA 5,000,000.00

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data