Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 170 1187 37,500,781,044 597 21,939,462,904 7,635,593,681

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II “Sigurimi i shëndetit për Komisionerët e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit" 3,060,000 Njoftuar Fituesi “SIGMA INTERALBANIAN VIENA INSURANCE GROUP ” SHA 3,009,600.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III “Sigurimi i shëndetit për familjarët e Komisionerëve, këshilltarët e Njësisë së Shërbimit Ligjor, dhe stafin administrativ” 6,537,637 Njoftuar Fituesi “SIGMA INTERALBANIAN VIENA INSURANCE GROUP ” SHA 6,432,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Blerje materiale të buta" me afat të marrëveshjes kuadër 24 (njëzetë e katër) muaj 56,816,667 Njoftuar Fituesi AN&RA 46,500,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje pajisje laboratorike për AKDC 10,832,333 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 10,682,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1“Blerje pajisje laboratorike për testimin e karburanteve për FA” 7,499,000 Njoftuar Fituesi KRIJON SHPK 6,930,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 8 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak Nr. 1030 Poshnjë, Berat” 18,515,350 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 18,057,080.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Ministrinë e Drejtësisë” 3,873,140 Njoftuar Fituesi SERVIS - AUTO 2000 2,769,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 7 - “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak Nr. 5008 (QAPU) Bunavi, Vlorë” 81,694,220 Njoftuar Fituesi DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK) 80,072,808.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi”, për Akademinë e Sigurisë 211,022,263 Njoftuar Fituesi Sori-al SHPK 206,639,287.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. "Materiale kancelarie të tjera zyre" 3,115,542 Njoftuar Fituesi LIBRARI DYRRAHU SHPK 1,700,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse GLN”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 37,924,446 Njoftuar Fituesi “GAS GROUP” SHPK 37,924,446.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1“Blerje Automjete 2X4 për transport punonjës sigurie në eskortë” 5,055,555 Lidhur Kontrata PORSCHE ALBANIA SHPK 4,900,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Shërbimit Spitalor Korçë” 7,997,400 Njoftuar Fituesi ALSTEZO 5,915,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak Nr.5004 (QAPN), Zall-Herr, Qendër Tiranë” 24,682,600 Njoftuar Fituesi Sori-al SHPK 24,258,727.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Blerje letër” 5,484,259 Njoftuar Fituesi MARKETING & DISTRIBUTION 5,445,880.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara "Blerje Letër" 49,534,865 Njoftuar Fituesi Infosoft Office SHPK&Interlogistic SHPK 49,534,865.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim pastrimi i ambjenteve të jashtme”, për Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza” 38,009,074 Anuluar Procedura “DESARET COMPANY” SHPK 29,995,008.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “ Blerje Automjete 4X4 për transport punonjës sigurie në eskortë” 15,611,112 Lidhur Kontrata “ALTO” SH.P.K 14,833,334.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Sigurimi i shëndetit për gjyqtarët e Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, personat e lidhur të gjyqtarëve, këshilltarët e Njësisë së Shërbimit Ligjor, Sekretarin e Përgjithshëm, Drejtorët e Drejtorive, stafit administrativ dhe sigurimi i pasurisë”. 2,859,690 Njoftuar Fituesi ALB - SIGURACION 2,798,000.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Sigurimi i jetës për gjyqtarët, personat e lidhur të gjyqtarëve, këshilltarët e Njësisë së Shërbimit Ligjor, Sekretarin e Përgjithshëm dhe Drejtorët e Drejtorive në Kolegjin e Posaçëm të Apelimit". 3,860,920 Njoftuar Fituesi “ALBSIG JETË” SHA 3,859,800.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 30,165,819 Njoftuar Fituesi KASTRATI & KASTRATI SHA Fitimi 18 leke/liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “ Blerje pajisje laboratorike për testimin e baruteve dhe lëndëve plasëse për FA” 2,071,333 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Blerje ushqime koloniale”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 6,027,194 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse F -76”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite 30,165,819 Njoftuar Fituesi “GEGA OIL GROUP” SHA 0.1 leke/liter
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve” 4,165,600 Njoftuar Fituesi VILNIK MOTORS 2,116,550.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje aparatura laboratorike për Laboratorin e Tekstilit 4,164,666 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti V. “Blerje fruta dhe perime”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 22,262,379 Njoftuar Fituesi
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 " Blerje Vezë" me afat të marrëveshjes kuadër 24(njëzetë e katër) muaj 655,142 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 “Blerje mish dhe nënproduktet e tij” me afat të marrëveshjes kuadër 24(njëzetë e katër) muaj 328,454 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Blerje bulmeti dhe nënprodukte të tij”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 15,753,919 Njoftuar Fituesi Nelsa SHPK 15,144,924.00

MBESHTETES

Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

Kontakto ne [email protected]

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data