Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara 145 899 29,743,907,642 461 15,608,040,221 4,668,446,302

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 7 “Blerje Fruta- Perime" 166,637,440 Njoftuar Fituesi “AGRO -KONI” SHPK 100,032,065.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin e Ndërhyrjes së Shpejtë Shkodër” 52,551,000 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Akademinë e Sigurisë” 173,506,269 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Qendrën Spitalore të Burgjeve” 82,800,746 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 “Blerje mish dhe nënproduktet e tij” 314,572,580 Njoftuar Fituesi Olta Sharra 245,832,119.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 6 “Blerje vezë " me afat të marrëveshjes kuadër 24(njëzetë e katër) muaj 1,525,213 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 5 "Ushqime Koloniale" me afat të marrëveshjes kuadër 12 (dymbëdhjetë) muaj 8,225,773 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 8 “Blerje Peshk " me afat të marrëveshjes kuadër 24(njëzetë e katër) muaj 702,720 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 "Ushqime Koloniale" me afat të marrëveshjes kuadër 24(njëzetë e katër) muaj; 10,087,686 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Blerje bulmeti dhe nënproduktet e tij” me afat të marrëveshjes kuadër 24(njëzetë e katër) muaj 14,717,484 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 "Ushqime Koloniale" 162,774,376 Njoftuar Fituesi “ZDRAVO” SHPK 149,070,815.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 " Blerje bukë gruri dhe simite " 168,101,564 Njoftuar Fituesi “ERALDO-2013” SHPK & “DION-AL” SHPK 139,726,733.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim lyerjeje dhe mirëmbajtjeje ndërtesash”, për Spitalin Universitar Obstetrik - Gjinekologjik "Koço Gliozheni" 5,010,869 Njoftuar Fituesi 2 N 2,803,295.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Shërbimi i lavanderisë dhe hotelerisë për pacientët e hospitalizuar në pavionet e Spitalit Memorial Fier 75,339,851 Njoftuar Fituesi "UNIVERS SERVIS" SHPK 73,343,397.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin e Ndërhyrjes së shpejtë, Fier" 45,757,335 Njoftuar Fituesi “LALA COMPANY” SHPK 38,672,250.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Special Renea" 57,590,160 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 41,216,115.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Blerje materiale të nevojshme për mbrojtjen personale 6,406,456 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 “Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Spitalin Universitar të Traumës" 132,776,585 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 102,801,600.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Gjirokastër” 7,000,000 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2: “Sigurimi KASKO i mjeteve motorike” 1,246,915 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1- me objekt: “Sigurim të Detyrueshëm të Mjeteve Motorrike TPL” 891,686 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti II. “Furnizim me lëndë djegëse naftë F76”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 170,000,000 Anuluar Procedura “GEGA OIL GROUP” SHA 150.6 l/litër
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 5 “Blerje Fruta- Perime" 3,945,120 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 4 "Ushqime Koloniale" 3,710,200 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 3 “Blerje mish dhe nënproduktet e tij” 791,778 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 2 “Blerje bulmeti dhe nënproduktet e tij 822,622 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti 1 " Blerje bukë gruri dhe simite " 9,026,273 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim pastrimi, për Spitalin Universitar të Traumës” 137,991,275 Anuluar Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara “Shërbim Gjelberimi”, për Qendrën Spitalore Universiatere “Nënë Tereza” 9,399,751 Njoftuar Fituesi “DESARET COMPANY” SHPK 7,283,820.00
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Loti III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite 307,760 Anuluar Procedura

MBESHTETES
logo_amb_suedeze.png

Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data