Open Procurement Albania

Loti III. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për ISHPSHSH”

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Inspektorati Shteteror i Punes dhe Sherbimeve Shoqerore Tirane
Objekti i Tenderit Loti III. “Blerje orendish dhe pajisjesh për mobilim zyrash për ISHPSHSH”
Nr. Reference REF-48751-11-07-2022
Vlera / Fondi Limit 1 322 093,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 08-11-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-11-2022
Data e mbajtjes se tenderit 23-11-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues 1.“RO_AL” SH.P.K
2.“BOLT” SH.P.K
3.“BUNA” SH.P.K
4.“ERALD” SH.P.K
5.“ERZENI-SH” SH.P.K
6.“MUÇA” SH.P.K
7.“SHAGA” SH.P.K
8.“MAX ARREDO GROUP” SH.P.K

Jane identifikuar si te suksesshem operatoret ekonomike te meposhtem, me keto vlera perkatese:
1.“BUNA” SH.P.K - 835.800 Leke
2.“RO_AL” SH.P.K - 907.000 Leke
3.“BOLT” SH.P.K - 1.099.000 Leke
4.“ERZENI-SH” SH.P.K - 1.109.300 Leke
5.“SHAGA” SH.P.K - 1.128.000 Leke
6. “ERALD” SH.P.K - 1.134.100 Leke
7.“MUÇA” SH.P.K - 1.176.500 Leke
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 13-12-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Me afat te marreveshjes kuader 12 (dymbedhjete) muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  - “ MAX ARREDO GROUP” SH.P.K, per arsye:
  -nuk plotëson kriterin kumulativ. ( Operatori ekonomik ofertues në më shumë se një Lot, duhet të ketë kapacitetet teknike sa shuma e loteve për të cilat ka ofertuar, të marra së bashku), nënpika 3 të seksionit 2.3, të kritereve të veçanta për kualifikim, pasi është ofertues në 4 (katër) lote dhe ka paraqitur 2 (dy) mjete.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-48751-11-07-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Formulari i njoftimit te operatoreve ekonomike te suksesshem ne Marreveshjen Kuader

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data