Open Procurement Albania

Loti 3 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Lezhë”

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Drejtoria Vendore e Policisë Lezhë
Objekti i Tenderit Loti 3 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Lezhë”
Nr. Reference REF-72551-06-14-2023
Vlera / Fondi Limit 11 281 400,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 15-06-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-07-2023
Data e mbajtjes se tenderit 05-07-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. VILNIK MOTORS” SHPK
2. “PJETRAJ GRUP” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • VILNIK MOTORS
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 9 506 200,00
  Data e shpalljes se fituesit 04-09-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. PJETRAJ GRUP SHPK, per arsye:
  -Nuk permbush piken 2, seksioni 2.1 Kapaciteti profesional i operatoreve ekonomike, pasi nuk eshte i pajisur me leje mjedisore te tipit B, Kodi III.1.B per lyerje te mjeteve, apo te kete kontrate sherbimi.
  -Nuk ka paraqitur deshmi per sherbimet e meparshme te ngjashme te kryera gjate 3 (tre) viteve te fundit nga data e shpalljes se njoftimit te kontrates, ne vleren jo me pak se 39 perqind e vleres se fondit limit te ketij loti.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-72551-06-14-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Loti 3 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Lezhë

  Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
  Institucion Kontraktues Drejtoria Vendore e Policisë Lezhë
  Objekti i Tenderit Loti 3 “Riparim dhe mirëmbajtje automjetesh për Drejtorinë Vendore të Policisë Lezhë
  Nr. Reference REF-57596-01-31-2023
  Vlera / Fondi Limit 12 090 400,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 01-02-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-02-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 21-02-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e kontratës/marrëveshjes kuadër ose afati për zbatimin e saj: Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Në zbatim të pikës b), të nenit 98 të Ligjit Nr.162/2020 ku përcaktohet se “...në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme.
  Shenime Buletini i Anulimit te Procedures:Buletini Nr. 28 datë 27 Mars 2023
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-57596-01-31-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data