Open Procurement Albania

Loti 2 – me objekt: "Shërbim Dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarku Lezhë"

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti 2 – me objekt: "Shërbim Dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarku Lezhë"
Nr. Reference REF-66555-04-19-2023
Vlera / Fondi Limit 9 903 240,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 20-04-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 22-05-2023
Data e mbajtjes se tenderit 22-05-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1. “FLORFARMA” SHPK
2. “RSM COMPANY” SHPK
3. “LOERMA” SHPK
4. “Pastrime Silvio” SHPK
5. “EUROMED” SHPK
6. “NRG” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • FLORFARMA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 6 500 454,00
  Data e shpalljes se fituesit 30-06-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankese nga operatori ekonomik NRG shpk me objekt modifikimin e dokumentave te tenderit.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. LOERMA SHPK, per arsye: - Nuk ploteson kerkesat sipas Pikes 2 Seksioni 2.2, pasi ka paraqitur kopje te bilanceve te viteve 2020,2021,2022 te pa certifikuara, nga autoritete tatimore ku mungojne vula dhe nenshkrimi i tatimeve ne cdo faqe
  -Nuk ploteson piken 3 te seksionit 2.1 Kapaciteti profesional i operatoreve ekonimik te Perzgjedhjes ose Kualifikimit ne DST, sipas shtojces 1 dt.01.06.2023.
  - Nuk ploteson kerkesat sipas Pikes 6 Seksioni 2.1, pasi punonjesja Ana Zhopi e deklaruar si drejtuese teknike ne fakt sipas se punes eshte laborante dhe jo drejtuese teknike.
  - Nuk ploteson kerkesat sipas Pikes 4 Seksioni 2.1, pasi nuk ka paraqitur skedat teknike te perkthyra ne gjuhen shqipe.

  2. RSM COMPANY SHPK, per arsye:
  -Nuk ploteson piken 1, te seksionit 2.1, pasi nuk ka paraqitur Licencen per kategorine II.8.B
  -Nuk ploteson piken 2.3 te seksionit 2.1, pasi nuk ka paraqitur deshmi per furnizimet e meparshme te ngjashme te kryera gjate 3 viteve te fundit nga data e publikimit te njoftimit te kontrates, ne vleren jo me pak se 39 perqind e vleres se fondit limit te lotit 3.
  -Nuk ploteson piken 4, te seksionit 2.1, pasi nuk ka paraqitur asnje produkt biocid ose jobiocid si dhe kataloget ose skedat teknike dhe dokumentacionin e te dhenave te sigurise.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Me Date 10.07.2023, prane Komisionit te Prokurimit Publik, eshte paraqitur ankesa nga operatori ekonomik Euromed SHPK. Me objekt Shfuqizimi i vendimit te Komisionit te Vleresimit te Ofertave per kualifikimin e ofertave te paraqitur nga Florfarma SHPK, Pastrime Silvio SHPK dhe NRG SHPK.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLORFARMA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLORFARMA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLORFARMA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per FLORFARMA viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-66555-04-19-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankese NRG shpk
  Formular Ankese Nr. 1613/2

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data