Open Procurement Albania

Loti 3 – me objekt: "Shërbim Dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarku Tiranë"

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti 3 – me objekt: "Shërbim Dezinsektimi në zonat bregdetare dhe urbane, Qarku Tiranë"
Nr. Reference REF-66557-04-19-2023
Vlera / Fondi Limit 21 339 120,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 20-04-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 22-05-2023
Data e mbajtjes se tenderit 22-05-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “RSM COMPANY” SHPK
2. “M E T A N I” SHPK
3. “NRG” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “M E T A N I” SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 20 496 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 22-06-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor sipas marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankese nga operatori ekonomik NRG shpk me objekt modifikimin e dokumentave te tenderit.KPP me ane te vendimit 345/2023 ka vendosur:
  - Te mbylle çeshtjen per pjesen e pranuar te ankesës per kete procedure e prokurimi .
  2-Te vazhdoje proceduren e shqyrtimit ne themel per pjesen tjeter te ankeses.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem:
  1. RSM COMPANY SHPK, per arsye:
  -Nuk ploteson piken 1, te seksionit 2.1, pasi nuk ka paraqitur Licencen per kategorine II.8.B
  -Nuk nuk ploteson piken 2.3 te seksionit 2.1, pasi nuk ka paraqitur deshmi per furnizimet e meparshme te ngjashme te kryera gjate 3 (tre) viteve te fundit nga data e publikimit te njoftimit te kontrates, ne vleren jo me pak se 39 perqind e vleres se fondit limit te lotit 3.
  -Nuk ploteson piken 4, te seksionit 2.1, pasi nuk ka paraqitur asnje produkt biocid ose jobiocid si dhe kataloget ose skedat teknike dhe dokumentacionin e te dhenave te sigurise.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Operatori ekonomike “NRG” SHPK, nuk ka paraqitur oferte ekonomike.
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-66557-04-19-2023
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankese NRG shpk

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data