Open Procurement Albania

Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 4 (katër) vite

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Autoritet Prokurues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Institucion Kontraktues Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara
Objekti i Tenderit Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 4 (katër) vite
Nr. Reference REF-23494-03-30-2022
Vlera / Fondi Limit 1 228 000 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 31-03-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-05-2022
Data e mbajtjes se tenderit 03-05-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues 1. “KASTRATI” SHPK & “KASTRATI GROUP” SH.A.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KASTRATI -KASTRATI SHA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH Fitimi leke/liter (i pandryshuar gjate gjithe kohes se zbatimit te kontrates): 18 (tetëmbëdhjetë) leke/liter.
  Data e shpalljes se fituesit 10-06-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 4 vite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime - Permes Shtojcës nr. 1, te datës 29.04.2022 "Për modifikimin e dokumenteve të tenderit", eshte bere shtyrja e afatit te zhvillimit te tenderit nga data 03.05.2022 ne date 13.05.2022.
  ___________________________


  Autoriteti Kontraktor/Autoritetet kontraktore ose Enti/Entet kontraktore që do të jenë palë në Marrëveshjen Kuadër:
  “Për Lotin I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 4 (katër) vite, me fond limit të marrëveshjes kuadër: 1,228,000,000 (një miliard e dyqind e njëzetë e tetë milion ) lekë pa TVSH, ku janë përfshirë kërkesat e 1 (një) autoriteti kontraktor si më poshtë:
  1. Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit , me fond limit në vlerën 1,228,000,000 (një miliard e dyqind e njëzetë e tetë milion ) lekë pa TVSH.

  - Për Lotin II. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite, me fond limit të marrëveshjes kuadër: 462,000,000 (katërqind e gjashtëdhjetë e dy milion) lekë (pa TVSH), ku është përfshirë kërkesa e 1 (një) autoriteti kontraktor si më poshtë:
  1. Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit , me fond limit në vlerën 1462,000,000 (katërqind e gjashtëdhjetë e dy milion) lekë (pa TVSH).

  - Për Lotin III. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite, me fond limit të marrëveshjes kuadër: 29,810,800 (njëzetë e nëntë milion e tetëqind e dhjetë mijë e tetëqind) lekë pa TVSH, ku janë përfshirë kërkesat e 4 (katër) autoritetetve kontraktore si më poshtë:
  1. Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, me fond limit në vlerën 9,750,000.00 (nëntëmilion e shtatëqind e pesëdhjetë mijë) lekë (pa TVSH).
  2. Inspektoriati i Shtetëror i Punës dhe Shërbimeve Shoqërore, me fond limit në vlerën 3,983,334.00 (tre milion e nëntëqind e tetëdhjetë e tre mijë e treqind e tridhjetë e katwe) lekë (pa TVSH).
  3. Njësia e Kujdesit Shëndetësor Vendor Shkodër, me fond limit në vlerën 4,860,800 (katër milion e tetëqind e gjashtëdhjetë mijë e tetëqind) lekë (pa TVSH).
  4. Drejtoria e Shërbimit Spitalor Dibër, me fond limit në vlerën 15,200,000 (pesëmbëdhjetë milion e dyqind mijë ) lekë (pa TVSH).

  - Për Lotin IV. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Benzine pa plumb” me afat të marrëveshjes kuadër 2 (dy) vite, me fond limit të marrëveshjes kuadër: 1,050,000 (një milion e pesëdhjetë mijë) lekë pa TVSH, ku është përfshirë kërkesa e 1 (një) autoriteti kontraktor si më poshtë:
  1- Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, me fond limit në vlerën 1,050,000 (një milion e pesëdhjetë mijë) lekë pa TVSH.

  - Për Lotin V. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”, me afat të marrëveshjes kuadër 3 (tre) vite, me fond limit të marrëveshjes kuadër: 5,000,000 (pesë milion) lekë (pa TVSH), ku është përfshirë kërkesa e 1 (një) autoriteti kontraktor si më poshtë:
  1. Ministria e Infrastrukturës dhe Energjitikës, , me fond limit në vlerën 5,000,000 (pesë milion) lekë (pa TVSH).
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI SHA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI SHA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI SHA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI SHA viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia Shtetërore e Prokurimeve të Përqëndruara REF-23494-03-30-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Shtojcë nr. 1, datë 29.04.2022 - Për modifikimin e dokumenteve të tenderit

  MBESHTETES
  logo_amb_suedeze.png

  Databaza është pjesë e projektit “Open Data, Access and Transparency over sectors expose to Risk of Corruption ” mbështetur financiarisht nga The Swedish International Development Cooperation Agency Sida.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data