Open Procurement Albania

Numri i Rezultateve 160

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

Tendera me redflags

id Titulli Qarku Vlera / Fondi Limit reference
847 Ndërhyrje për ngritjen e modeleve të qëndrueshme SMECO në fshatra me potencial zhvillimi: Sistemimi dhe mbrojtja e argjinaturës veriore të lagunës së Karavastasë prej erozionit Fier 144 166 666.00 REF-06965-05-28-2024
846 Transformimi Urban ne Hapesira Publike Kryesore Rajoni 2” Projekt Zbatimi “Bulevardi i Dibres Diber 225 000 000.00 REF-05250-05-17-2024
844 “Rivitalizimi i parqeve natyrore nëpërmjet sigurimit të elementeve të mobilimit urban dhe shtimit të aktiviteteve të rekreacionit rajoni 2”, “Ndërtimi i amfiteatrit, fushave sportive, këndit të lojrave dhe shkallareve panoramike në liqenin e Paskuqanit” Tirane 230 446 908.00 REF-04335-05-10-2024
841 Ndërhyrje në muze dhe objekte monumente kulture, rivitalizimi i qendrës së artit Vace Zela Fier 176 101 389.00 REF-01146-04-12-2024
836 Plani i Detyruar Vendor i kompleksit rezidencial dhe sportiv të lagjes së kompleksit sportiv “Flamurtari”, përfshirë rizhvillimin e stadiumit të futbollit “Flamurtari”, rindërtimin/konceptimin e pishinës dhe Pallatit të Sportit, Vlorë. Vlore 36 169 737.00 REF-97056-03-01-2024
831 Plani i Detyruar Vendor i Kompleksit sportiv “Skënderbeu”, përfshirë rizhvillimin e Stadiumit të Futbollit “Skenderbeu” dhe zhvillimin e zonës multifunksionale bashkëlidhur kompleksit, Korcë Korce 33 837 107.00 REF-85984-11-01-2023
829 Investime për transformimin e aseteve publike me potencial zhvillimi në modele të standartit më të lartë të zhvillimit, Loti 2 “Kompleksi i Dijes, Korçë Korce 474 325 344.00 REF-85581-10-27-2023
828 Masterplanit i kompleksit sportiv të stadiumit “Niko Dovana” dhe zhvillimi i zonës multifunksionale përreth kompleksit të stadiumit, Durrës Durres 36 807 294.00 REF-84778-10-23-2023
796 (Minikonkurs nr.21) “Mbikëqyrja e punimeve për ndërtimin e njësive të banimit në ndërtesa (pallat) për 8 Pallate pikësore, sistemimet e jashtme dhe zonat rekreative në zonën e Krujes”, Njësia Administrative Krujë, Bashkia Krujë.” (Programi i Rindertimit). Tirane-Lezhe-Durres 0.00 REF-70113-08-27-2020 (Minikonkursi nr.21)
685 Minikonkursi Nr.19 (Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-56901-04-27-2020) - “Zonën e re për zhvillim në Spitallë Rikonstruksioni i Rrugëve “Miqësia” dhe “Azem Hajdari” Loti V punime shtesë në rrugët e brendshme, Njësia Administrative Spitallë, Bashkia Durrës.” (Programi i Rindertimit)
Durres 0.00 REF-56901-04-27-2020 (Minikonkursi 19)
754 Construction/Reconstruction of Himara Water Supply packages B-E + SCADA Vlore 0.00 RWSP IV-WS-ICB-2021-2, KfW Procurement Number 507293.
756 Design of Construction of Road Prekal – Qafa e Shoshit – Lotaj and Lekbibaj – Qafa e Agrit – Nderlysaj Shkoder 0.00 RLRCP/1/1.7/2018
599 Përmirësimi i integruar urban i qytetit të Beratit/paketa 1 –Gorica Berat 0.00 FSHZH/PIUTD/AL-ADF-221470-CW-RFB
544 Ndërtimi i Urës Automobilistike së Darëzezës, Fier Fier 34 341 362.00 REF-87493-02-17-2021
479 Përmirësimi i Integruar Urban i Qytetit të Përmetit Gjirokaster 0.00 AL-ADF-15549-CW-RFB
442 Nderhyrje e integruar per permiresimin e aksesit, sherbimeve dhe rikualifikimit urban ne zonen e Plazhit Palase - Drymadhes Vlore 525 000 000.00 REF-74337-10-07-2020
480 Përmirësimi dhe Rinovimi i Sistemit të Muzeve të Qytetit të Gjirokastrës Gjirokaster 0.00 AL-ADF-15542-CW-RFB
440 Rikualifikim urban i zonës turistike, Golem, Bashkia Kavajë Tirane 835 659 838.00 REF-74019-10-05-2020
460 Ndertimi i Parkut te Aventurave Puke Shkoder 71 311 500.00 REF-75002-10-12-2020
443 Rikualifikimi urban pranë qendrës së qytetit Vlorë, Zona A drejtimi i kullës së Sahatit, Kulla e Sahatit dhe Sheshi i Flamurit Vlore 919 315 102.00 REF-74310-10-07-2020
452 Ndërhyrje e integruar në përmiresimin e aksesit, shërbimeve dhe atraksionit turistik në zonën e Alpeve Shqiptare, Bashkia Shkodër Shkoder 350 000 000.00 REF-74716-10-09-2020
435 Rikonstruksioni i Fasadave të objekteve përgjatë Lumit Drin në qytetin e Lezhës, Blloku Nr.1 dhe Rruga Lalm i ri, Naim Frashëri Lezha 224 780 660.00 REF-73193-09-28-2020
461 Rikualifikim urban në Vlorë dhe ndërtimi i argjinaturës për mbrojtjen nga Vjosa në Njesinë Administrative Novoselë Vlore 712 761 746.00 REF-74998-10-12-2020
456 Rikonstruksioni i Rrugës Camëria dhe i Unazës së qytetit, Kavajë Tirane 344 968 772.00 REF-70452-09-01-2020
342 Rikonstruksion i Rrugës Miras-Arrëz Korce 374 079 853.00 REF-69743-08-25-2020
345 Rikualifikimi dhe sistemimi i Lumit Gjanica, Loti II, Fier Fier 625 000 000.00 REF-69419-08-21-2020
340 Rivitalizimi i zonave me potencial të lartë turistik ne Rajonin 4 - Për rigjenerimin urban të shëtitores bregdetare qëndore dhe ballinës ujore të Vlorës Vlore 816 661 341.00 REF-67386-07-29-2020
295 Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e shtëpive individuale në zonat e prekura nga tërmeti (Programi i Rindertimit). Tirane-Lezhe-Durres 52 251 922.00 REF-53867-03-11-2020
325 Mbikëqyrja e punimeve “Ndërtimi dhe rikonstruksioni i infrastrukturës publike në zonat e reja të shpallura për zhvillim të detyruar. Tirane-Lezhe-Durres 31 306 250.00 REF-58253-05-15-2020
297 Rindërtimi i objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti - Loti 1: “Objekti: “Rindërtimi i objekteve arsimore Bashkia Kurbin dhe Lezhë. (Programi i Rindertimit). Lezha 511 405 370.00 REF-54454-03-16-2020
298 Rindërtimi i objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti - Loti 2: "Objekti: “Rindërtimi i objekteve arsimore Bashkia Krujë” . (Programi i Rindertimit). Durres 490 413 615.00 REF-54452-03-16-2020
299 Rindërtimi i objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti - Loti 3: “Objekti: “Rindërtimi i objekteve arsimore Bashkia Durrës 1". (Programi i Rindertimit). Durres 845 723 696.00 REF-54450-03-16-2020
300 Rindërtimi i objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti - Loti 4: "Objekti: “Rindërtimi i objekteve arsimore Bashkia Durrës 2". (Programi i Rindertimit). Durres 850 692 969.00 REF-54448-03-16-2020
301 Rindërtimi i objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti - Loti 5: “Objekti: “Rindërtimi i objekteve arsimore Bashkia Kavajë dhe Rrogozhinë". (Programi i Rindertimit). Tirane 414 766 205.00 REF-54446-03-16-2020
302 Rindërtimi i objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti - Loti 6: "Objekti: “Rindërtimi i objekteve arsimore Bashkia Kamëz". (Programi i Rindertimit). Tirane 621 757 340.00 REF-54444-03-16-2020
303 Rindërtimi i objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti - Loti 7: “Objekti: “Rindërtimi i objekteve arsimore Bashkia Vorë e Shijak". (Programi i Rindertimit). Tirane-Durres 440 458 658.00 REF-54442-03-16-2020
304 Mbikëqyrja e punimeve per rindërtimin e objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti .
Loti 1: “Objekti: “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e objekteve arsimore Bashkia Kurbin dhe Lezhë” (Programi i Rindertimit).
Lezha 5 019 930.00 REF-54599-03-18-2020
305 Mbikëqyrja e punimeve per rindërtimin e objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti .
Loti 2: "Objekti: “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e objekteve arsimore Bashkia Krujë” (Programi i Rindertimit).
Durres 4 813 876.00 REF-54597-03-18-2020
306 Mbikëqyrja e punimeve per rindërtimin e objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti .
Loti 3: “Objekti: “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e objekteve arsimore Bashkia Durrës 1” (Programi i Rindertimit).
Durres 8 301 582.00 REF-54595-03-18-2020
323 Ndërtimi dhe rikonstruksioni i infrastrukturës publike në zonat e reja të shpallura për zhvillim të detyruar (Programi i Rindertimit) . Tirane-Lezhe-Durres 3 726 934 577.00 REF-56901-04-27-2020
350 Mbikëqyrja e punimeve për “Rindërtimin e njësive të banimit në ndërtesa (pallat), të dëmtuara, në zonat e shpallura për zhvillim të detyruar (Programi i Rindertimit). Tirane-Lezhe-Durres 150 987 587.00 REF-68773-08-14-2020
341 Rindërtimi i njësive të banimit në ndërtesa (pallat), të dëmtuara, në zonat e shpallura për zhvillim të detyruar (Programi i Rindertimit). Tirane-Lezhe-Durres 15 562 016 037.00 REF-67609-08-03-2020
372 Minikonkursi Nr. 4 (Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-54450-03-16-2020) - Rindërtimi i objektit me 1 - 4 kate mbi tokë dhe me 2 kat nëntokë, të shkollës 9 vjeçare + kopësht, “Qemal Mici” (Programi i Rindertimit) ”. Durres 0.00 REF-54450-03-16-2020 (Minikonkursi Nr. 4 )
386 Minikonkursi Nr. 4 (Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-54442-03-16-2020) - “Shkolla 9-vjecare “ Lidhja e Prizrenit & Petrit Llaftiu” Shijak , “Kopshti “Kodër Bërxullë” Vorë. Kopshti Marqinet” Vorë. (Programi i Rindertimit)
Tirane-Durres 0.00 REF-54442-03-16-2020 (Minikonkursi Nr. 4)
324 Ndërtimi i godinës së re dhe parkimit të Bashkisë Divjakë. Fier 206 869 498.00 REF-57238-04-30-2020
336 Hartimi i projekteve per ndërtimin e njësive të banimit në ndërtesa (pallat), në zonat e shpallura për zhvillim të detyruar(Programi i Rindertimit) . Tirane-Lezhe-Durres 202 644 869.00 REF-62191-06-22-2020
371 Minikonkursi Nr. 3 (Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-54450-03-16-2020) - Rindërtimi i shkollës “9 vjeçare “Neim Babameto”, Njësia administrative Durrës (Programi i Rindertimit) ”. Durres 0.00 REF-54450-03-16-2020 (Minikonkursi Nr. 3 )
375 Minikonkursi Nr. 3 (Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-54448-03-16-2020) - Rindërtimi i objektit Shkolla 9 – vjeçare “Shaqe Mazreku” dhe Rindërtimi Shkolla 9 – vjeçare dhe kopsht “Vëllezërit Haradinaj” Bashkia Durrës. (Programi i Rindertimit) ”. Durres 0.00 REF-54448-03-16-2020 (Minikonkursi Nr. 3)
378 Minikonkursi Nr. 1 (Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-54446-03-16-2020) - Rindërtimi i objektit Rezidencë studentore kolektive: tipologjia “Konvikt”. ”. (Programi i Rindertimit)
Tirane 0.00 REF-54446-03-16-2020 (Minikonkursi Nr. 1)
385 Minikonkursi Nr. 3 (Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-54442-03-16-2020) - “Shkolla e Mesme e Bashkuar Kajo Karafili”, Shijak (Programi i Rindertimit)
Tirane-Durres 0.00 REF-54442-03-16-2020 (Minikonkursi Nr. 3)
335 Shërbimi i projektimit të detajuar për Infrastrukturën Publike në zonat e e reja të shpallura për zhvillim të detyruar (Programi i Rindertimit) . Tirane-Lezhe-Durres 99 881 847.00 REF-59544-06-01-2020
651 Minikonkursi Nr.17 (Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-56901-04-27-2020) - “Zonë e re për zhvillim në Spitallë Rikonstruksioni i Rrugëve “Miqësia” dhe “AzemHajdari”. Loti II – RrugaMiqësia, Njësia Administrative Spitallë, BashkiaDurrës.” (Programi i Rindertimit)
Durres 0.00 REF-56901-04-27-2020 (Minikonkursi 17)
307 Mbikëqyrja e punimeve per rindërtimin e objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti .
Loti 4: "Objekti: “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e objekteve arsimore Bashkia Durrës 2”, (Programi i Rindertimit).
Durres 8 350 360.00 REF-54593-03-18-2020
308 Mbikëqyrja e punimeve per rindërtimin e objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti .
Loti 5: “Objekti: “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e objekteve arsimore Bashkia Kavajë dhe Rrogozhinë”, (Programi i Rindertimit).
Tirane 4 071 325.00 REF-54591-03-18-2020
309 Mbikëqyrja e punimeve per rindërtimin e objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti .
Loti 6: "Objekti: “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e objekteve arsimore Bashkia Kamëz” (Programi i Rindertimit).
Tirane 6 103 140.00 REF-54589-03-18-2020
310 Mbikëqyrja e punimeve per rindërtimin e objekteve arsimore në zonat e prekura nga tërmeti .
Loti 7: “Objekti: “Mbikëqyrja e punimeve për rindërtimin e objekteve arsimore Bashkia Vorë e Shijak” (Programi i Rindertimit).
Tirane-Durres 4 323 521.00 REF-54587-03-18-2020
293 Rindërtimi i shtëpive individuale në zonat e prekura nga tërmeti (Programi i Rindertimit). Tirane-Lezhe-Durres 5 225 192 287.50 REF-53475-03-09-2020
289 Rishikim i projektit ekzistues për rikonstruksionin e segmentit rrugor Perlat – Kurbnesh – Krej Lurë dhe Projektim për rikonstruksionin e segmentit rrugor Krej Lurë – Fushë Lurë Lezhe-Diber 19 597 915.00 REF-51926-02-27-2020
281 Loti III – Rikonstruksion rruge Unaza Lumalas - Melçan – Porodinë, Bashkia Korçë Korce 62 644 465.80 REF-38101-10-03-2019
267 Loti VII - Mbikqyrja e punimeve Përmirësimi i shtresave rrugore . 12 Qarqet 4 800 000.00 REF-33844-08-19-2019
265 Loti V - Mbikqyrja e punimeve Permiresimi i infrastruktures rrugore ne funksion te zhvillimit te turizmit dhe agroturizmit ne Rajonin 4 . Vlore-Gjirokaster 6 857 179.00 REF-33840-08-19-2019
266 Loti VI - Mbikqyrja e punimeve Permiresimi i aksesit ne zonat me aktivitet te larte bujqesor te Myzeqese . Fier 5 313 780.00 REF-33842-08-19-2019
241 Vazhdimi i Shëtitores së Vlorës – Segmenti jugor nga fushat e sportit deri te tuneli. Vlore 458 286 818.65 REF-33285-08-09-2019
261 Loti I - Mbikqyrja e punimeve Përmirësimi aksesit në sitet turistike dhe lehtësimi i trafikut në zonat urbane në rajonet veriore . Shkoder-Kukes-Lezhe 4 881 701.00 REF-33832-08-19-2019
262 Loti II - Mbikqyrja e punimeve Përmirësimi i infrastrukurës rrugore në zonat turistike të rajonit qendror dhe lehtësimi i trafikut në zonat urbane të tij . Durres-Elbasan 4 135 838.00 REF-33834-08-19-2019
264 Loti IV - Mbikqyrja e punimeve Rivitalizimi urban dhe permiresimi aksesit ne zonat me aktivitetet bujqesor ne rajonin 3 Korce-Elbasan 3 150 329.00 REF-33838-08-19-2019
268 Loti VIII - Mbikqyrja e punimeve Përmirësimi i sigurisë rrugore dhe ndriçimit . 12 Qarqet 2 803 125.00 REF-33846-08-19-2019
274 Përmirësimi i sigurisë rrugore 12 Qarqet 250 000 000.00 REF-34666-08-30-2019
243 Përmirësimi i infrastrukturës rrugore në funksion të zhvillimit të turizmit dhe agroturizmit në Rajonin 4. Vlore-Gjirokaster 618 371 666.00 REF-33634-08-15-2019
246 Përmirësimi i infrastrukurës rrugore në zonat turistike të rajonit qendror dhe lehtësimi i trafikut në zonat urbane të tij Durres-Elbasan 454 015 711.00 REF-33627-08-15-2019
271 Përmirësimi i shtresave rrugore për rajonin 1 dhe 3. 12 Qarqet 375 000 000.00 REF-34577-08-29-2019
234 Rikonstruksioni i godinave të konvikteve të studentëve në qytetet Shkodër (godina nr.2), Vlorë (konvikti i vajzave) Korçë (godina nr.1). Shkoder-Vlore-Korce 245 039 761.33 REF-26485-06-13-2019
238 Shërbimi i mbikqyrjes së punimeve për objekin "Rikualifikimi i Sheshit Italia" Tirane 5 069 033.00 REF-28482-06-26-2019
236 Urban Regeneration of the Existing Promenade Naim Frasheri in Saranda.
Rigjenerimi Urban i Shëtitores Ekzistuese" Naim Frashëri "në Sarande.
Vlore 0.00 REF No: ICB No.: AL-ADF-15536-CW-RFB
208 Rikonstruksion i Sheshit Taulantia Bashkia Durres. Durres 362 816 046.00 REF-94424-11-15-2018
196 Rikonstruksioni i Rrugës Balldre - Bend Bashkia Lezhë Shkoder 372 504 453.00 REF-89964-10-15-2018
209 Ndertimi i pedonales dhe korsise se bicikletave te Liqenit Belshit, Faza e III. Elbasan 155 703 178.00 REF-94803-11-20-2018
231 Urban Requalification Works in Puka Municipality (second phase).
Punime per Rikualifikimin Urban të Bashkisë Pukë (faza e dyte).
Shkoder 0.00 REF No: CWPIV/W/OP/2018/18
210 Ndertim i ures se Zeze dhe mbrojtje nga permbytjet te qytetit Fushe Kruje. Durres 384 683 580.00 REF-96102-11-27-2018
203 Rivitalizimi urban i bulevardit Maliq - Drithas . Korce 189 703 418.00 REF-90637-10-19-2018
201 Rikualifikim i Parkut Industrial Kuçove. Berat 180 382 176.00 REF-90406-10-18-2018
23 Rikonstruksioni i rrugës Agim – Babunje, Bashkia Divjakë. Fier 155 489 410.00 REF-75000-06-15-2018
194 Projekti zhvillimor i Bllokut nr. 2, Roskovec. Fier 246 876 559.00 REF-86287-09-18-2018
193 Rikonstruksioni i Rrugës së Beratit (Plasmas – Karbunarë) Bashkia Lushnje. Fier 122 273 551.00 REF-84489-09-03-2018
18 Rehabilitim i Lumit Gjanica dhe Rikonceptim i Qendrës së qytetit të Fierit. Fier 708 127 500.00 REF-74756-06-13-2018
22 Rikonstruksion /rikualifikimi urban pranë Qendrës së qytetit Vlorë Zona B drejtim rrugës Justin Godart. Vlore 157 222 127.00 REF-76089-06-23-2018
199 Construction of the tourism centers Valbone.
Ndërtimi i qendrave të turizmit Valbone.
Shkoder 0.00 RFB No: CWPIV/W/OP/2018/16
24 Rikonstruksioni i rrugëve të brendshme dhe rikualifikimi i hapësirave publike tek zona e plazhit tek Shkëmbi i Kavajës, Bashkia Durrës. Durres 372 584 260.00 REF-69237-05-16-2018
10 Rikonstruksion bulevardi i Vlorës. Vlore 1 059 902 274.00 REF-41993-01-24-2018
177 Rikonstruksion i rrugës se Velipojës segmenti Harku i Berdices - Baks Lot. 1. Shkoder 981 691 000.00 REF-10021-05-01-2017
178 Rikonstruksion i rruges se Velipojes segmenti Harku i Berdices - Baks - Lot. 2. Shkoder 703 408 000.00
179 Ndërtim Asfaltim i rrugës Cërrik – Belsh – Dragot –Kuçove – Ure Vajgurore (Segmenti Cërrik - Belsh - Grekan). Elbasan 1 199 415 000.00
168 Rikonstruksioni rruges "Ura e Çorumit - Zhabiak - Ura e Çepanit". Tirane 261 111 695.00 REF-73360-03-22-2017
171 "Rikonstruksion i rruges se Velipojes segmenti Harku i Berdices - Baks Lot. 3. Shkoder 886 349 000.00
169 Rikonstruksioni i rruges Lalez - Bize - Draç. Durres 206 371 000.00
164 Ndertimi Shetitores Mak Albania-Pusi Nr.1 dhe Rehabilitimi i kanalit Kullues KK1, Golem, Kavaje. Tirane 567 154 000.00
162 Rikonstruksion i hyrjes së qytetit Bajram Curri. Kukes 45 392 000.00
180 Sistemim asfaltim i rrugës Kastriot - Arras. Diber 270 144 235.00
182 Ndertim i unazës së qytetit bashkia Vau Dejës. Shkoder 200 000 142.00
160 Rruga Borje – Kufi me Kosoven. Kukes 62 301 000.00
158 Sistemim asfaltim rruga Unaza Korce- Voskop-Polene-Korce. Korce 450 825 000.00
174 Rehabilitim dhe veshje me asfalt i rrugës FushëArrëz (K/Hadroit) – Reps (Rotonda). Shkoder 877 500 000.00
172 Rikonstruksioni i rrugëve 2; 3; 4 dhe paralele në Golem, Kavajë. Tirane 80 401 816.00
176 Sistemim Asfaltim Rruga Qafë Pllocë Pogradec dhe Unaza Pogradec. Korce 1 067 180 235.00
161 Studimi i Fizibilietit për Aeroportin e Korçës. Korce 7 397 000.00
154 Ndertim i ujesjellesit Cerme – Terbuf – Sulzotaj. Fier 387 000 000.00
155 Mbikqyrje punimesh për objektin: Sistemim asfaltim i rrugës Lekdush – Bënçë – Tepelenë, Lot 1. Gjirokaster 2 042 067.00
157 Asistencë teknike për zbatimin e projektit arkitektonik gjatë zbatimit të punimeve për Rehabilitimin e vijës bregdetare të Vlorës. Vlore 15 166 000.00
150 Studimi i trafikut dhe transportit në Bashkitë Sarandë dhe Gjirokastër, në kuadër të Projektit PZHIUE. Vlore-Gjirokaster 3 333 000.00
140 Sistemim-asfaltim i rruges se unazes poliklinike-7 pallatet Vlore . Vlore 485 833 310.00
137 Rikonstruksion i rruges autostrade - fshati Bulo. Gjirokaster 72 011 026.00 REF-24493-02-18-2016
124 Ndertimi i rruges Dhimiter Konomi (mbi Rrap), Vlore. Vlore 408 175 256.00 REF-21321-12-29-2015
122 Rehabilitimi i rrugës Transballkanike Fazat 1 dhe 2 (lidhja e rrugës Transballkanike me autostradën Fier - Vlorë) si dhe kryerja e punimeve për sistemimin e ndricimit, gjelbërimit dhe trotuareve në rrugën Transballkanike Vlorë. Vlore 136 249 323.00
134 Mbikqyrje punimesh për Rehabilitimi i rrugës Transballkanike Fazat 1 dhe 2 dhe Ndertimi i rruges Dhimiter Konomi Vlore . Vlore 2 765 030.00
115 Rehabilitimi i gjelbërimit anësor në rrugën IKV-Surrel dhe rrethrrotullimi Shkozë. Tirane 35 725 619.00
95 Rehabilitimi i bregut të Liqenit të Ohrit dhe gjelbërimi përgjatë rrugës së segmentit Lin – Pogradec. Korce 164 998 901.00 REF-06670-08-18- 2015
118 Mbikqyrje punimesh për ndërtimin e shetitores së Himarës. Vlore 1 105 958.00
117 Mbikqyrje punimesh për rehabilitimin e gjelbërimit anësor dhe hyrje – daljeve në qendrat e banuara në segmentin Levan-Kakavijë. Fier-Korce 2 840 278.00
119 Mbikqyrje punimesh për ndërtimin e qëndrës sportive për sportin Rafting . Berat 968 913.00
126 Përgatitja e vizionit rajonal strategjik dhe projekteve urbane të detajuara për përmirësimin urban të korridorit ekonomik Tiranë-Durrës, Durana Loti 2, Faza II. Tirane-Durres 9 102 600.00
90 Sherbim konsulence për hartimin e strategjisë për zhvillimin e turizmit në bregdetin e Shqipërisë. Lezha-Durres-Tirane-Fier-Vlore 20 518 960.00
93 Mbrojtje detare e projektit të mbushjes me rërë e plazhit të Vlorës. Vlore 29 550 381.00
228 Mbikëqyrja punimesh për rikonstruksionin e rrugës Gryke Manati – Kolsh dhe ndertim i rruges se varrezave (Marrëveshje Kuadër ) Kukes 0.00
229 Mbikqyrje punimesh për sistemimin anesor te Perroit te Madh, Qender Voskop (Marrëveshje Kuadër ). Korce 305 290.00
102 Loti 1 : Mbikëqyrja punimesh për rikonstruksionin e rrugës Gryke Manati – Kolsh dhe ndertim i rruges se varrezave . Kukes 385 629.00
104 Loti 3 :Mbikqyrje punimesh për sistemimin anesor te Perroit te Madh, Qender Voskop . Korce 305 290.00
94 Rehabilitimi i gjelbërimit anësor dhe vendqëndrimeve të përkohëshme, segmenti rrugor Lushnje-Berat, Lot 2. Fier-Berat 56 322 935.00
127 Përgatitja e vizionit rajonal strategjik dhe projekteve urbane të detajuara për përmirësimin urban të korridorit ekonomik Tiranë-Durrës, Durana Loti 3, Faza II. Tirane-Durres 9 102 600.00
96 Ndërtimi i shëtitores së Himarës. Vlore 217 996 613.00
109 Loti 2: Mbikqyrje punimesh për rikonstruksionin e rrugës Librazhd – Orenjë loti 1 . Elbasan 245 340.00
110 Loti 3: Mbikqyrje punimesh për sistemimin dhe asfaltimin e rrugës Sanxhak - Superstrade . Gjirokaster 551 391.00
85 Ndërtim i i qëndrës sportive për sportin Rafting . Berat 43 267 106.00
89 Rikonstruksion i rrugës Librazhd – Orenjë, Lot 1. Elbasan 25 087 646.00
87 Rehabilitim dhe sistemim i sheshit në qendër të fshatit Asim Zeneli, Qendër e Komunës Antigone. Gjirokaster 23 679 382.00
88 Rikonstriksioni i rrugës Kamçisht – Ngurrëz e Vogël. Fier-Berat 34 583 332.00
86 Rikonstruksioni i rrugës Grykë Manati - Kolsh & Ndërtim i rrugës se varrezave. Kukes 56 700 507.00
62 Rikonstruksioni i shkollës 9-vjeçare Toshkëz, komuna Allkaj. Fier 32 081 296.00
70 Rikonstruksion i shkollës 9 – vjeçare fshati Sheq Musalalaj, Komuna Frakull. Fier 27 119 749.00
80 Sistemim – asfaltim i rrugës Sanxhak – superstradë, Bashkia Laç . Lezha 83 151 051.60
68 Rikonstruksioni i Shkollës 9 vjeçare Dërsnik, Komuna Voskop. Korce 10 144 000.00
69 Rikonstruksion fasadash, çatish, riveshje të mureve në qendër të Tamarës. Shkoder 49 572 000.00
79 Rikonstruksion i rrugës kthesa e Bishanit – Boçovë – varrezat e fshatit Bashkim, Komuna Levan. Berat 73 222 470.00
66 Rikonstruksion i sheshit qendror të fshatit Pustec. Korce 29 097 058.00
73 Rehabilitimi i gjelbërimit anësor dhe vendqëndrimeve të përkohëshme, segmenti rrugor Lushnje-Berat, Lot 1. Fier-Berat 24 740 500.00
67 Sistemimi anësor i Përroit të Madh, Qendër Voskop. Korce 37 812 000.00
129 Përgatitja e vizionit rajonal strategjik dhe projektit urban të detajuar për rajonin e Rivierës të bregdetit të Shqipërisë, Lot 2, faza II. Vlore 11 901 700.00
65 Rikualifikim urban i qendrës së qytetit, fasadat, ndriçimi, lulishtja. Qyteti Kukës. Kukes 179 950 035.00
128 Përgatitja e vizionit rajonal strategjik dhe projektit urban të detajuar për rajonin e Rivierës të bregdetit të Shqipërisë, Lot 1, faza II. Vlore 11 936 550.00
61 Ndërtimi i Rrugëve në qendër të Fshatit Jorgucat. Gjirokaster 47 831 289.00
59 Ndërtim i shëtitores, KUZ, tek liqeni i Farkës, Komuna Farkë. Tirane 75 000 070.00
56 Rikonstruksioni i rrugës Levan – Shtyllas. Fier 104 907 755.00
75 Mbikëqyrja e punimeve për objektet: Rikonstruksioni i rrugës Adë (karburanti)-Frakull e Vogël, komuna Frakull, Rikonstruksioni i rrugës Levan-Shtyllas, komuna Levan dhe "Sistemim-Asfaltim i rrugës Toshkëz-Zhalizhan-Mazhaj,komuna Allkaj . Fier 1 514 396.00
78 Mbikëqyrja e punimeve për objektet: Ndërtimi i rrugëve në qendër të fshatit Jorgucat , Rikonstruksion dhe asfaltimi i rrugës së Fshatit Peshtan, Komuna Qendër, Tepelenë dhe Rruga e fshatit Goranxi, Komuna Dropull i Sipërm, Qarku Gjirokastër . Gjirokaster 968 144.00
125 Përgatitja e vizionit rajonal strategjik dhe projekteve urbane të detajuara për përmirësimin urban të korridorit ekonomik Tiranë-Durrës, Durana Loti 1, Faza II. Tirane-Durres 9 126 000.00
54 Zgjerimi i rrugës hyrëse në Pikën Doganë Morinë, Kukës. Kukes 49 990 000.00
58 Ndërtimi urës së Lushës mbi lumin Drin i Zi, Komuna Arras. Diber 62 142 000.00
51 Sistemim asfaltim i rrugës Toshkëz - Zhelizhan - Mazhaj. Fier 81 848 000.00
49 Shërbimi i projektimit për rikonstruksionin dhe ndryshim destinacioni të ish-laboratorit hidraulik në Qendër arti – Skena e re. Tirane 7 597 000.00
130 Përgatitja e vizionit rajonal strategjik dhe projektit urban të detajuar për rajonin e Rivierës të bregdetit të Shqipërisë, Lot III, faza II. Vlore 11 925 500.00
149 Mbikqyrje punimesh për Sistemim-asfaltim i rruges se unazes poliklinike-7 pallatet Vlore . Vlore 2 269 348.00
Mungese konkurrence

Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Mungese Gare, Negocim i Drejtperdrejte (mbi 5 milion leke)

Jane kontrata pa gare qe lidhen si pasoje e bisedimeve mes autoritetit dhe kompanive. Keto do duhej te lejohen vetem ne raste te caktuara, ku nje situate emergjente shoqerohet me nevojen per nderhyrje te shpejte permes nje kontrate.

Shiko me shume
Pamundesi kohore per pergatitje te nje oferte (oferte teknike plus dokumentacion)

Afat i pamjaftueshem sipas kritereve ligjore te percaktuara ne nenin 43 te ligjit 9643 "Per Prokurimin Publik" i ndryshuar

Shtese kontrate (shtese vlere) pa perfunduar ende faza e pare e kontrates

Per cdo kontrate ekziston nje mundesi per shtese kontrate me vlere plus 20% e vleres se ofertes. Kjo shtese duhet te justifikohet me arsye te bazuara te nje veshtiresie per shkaqe mbi natyrore, ndryshime eksplicite te kushteve te tregut dhe indekseve te cmimeve etj.

Shiko me shume
Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese. Nuk quhet skualifikim rasti kur operatori nuk ka paraqitur fare oferte por ka dorezuar dokumente te tjera. Vleresim vetem per procedura tenderuese me vlere mbi 5 milion Leke

Anullimi i Tenderit dy ose me shume here

Ne rast te anulimit dy here radhazi te tenderave me objekt te njejte, ka vend per te vleresuar veshtiresi apo defekte qe kane bere te pamundur finalizimin me fitues te procedures. Anulimi dy here radhazi eshte precedent qe legjitimon qe gara e hapur te zevendesohet me negocime te drejtperdrejta

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data