Open Procurement Albania

Reconstruction of the road Roskovec Poshnje

Qarkun Fier-Berat
Kredia Nr IBRD loan 8850-AL
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rrugëve Lidhëse Rajonale dhe Lokale.
Pershkrim i Projektit Projekti i Konektivitetit të Rrugëve Rajonale dhe Lokale shenjon një hap të rëndësishëm në dobi të qytetarëve. Ai parashikon impakt në rritjen potenciale të aktiviteteve bujqësore dhe turisitike duke përmirësuar aksesin në zonat e përzgjedhura, si dhe forcim të kapaciteteve të bashkive për menaxhimin e aseteve të tyre rrugore.

 1. Buxheti: 50 milionë USD.
 2. Kohëzgjatja: 2018 – 2022
 3. Financues: Banka Botërore
 4. Shtrirja gjeografike: 3 qarqe (Fier, Korçë, Shkodër); 3 bashki (Fier, Pogradec, Shkodër)
 5. Përfitues: 80 mijë banorë
 6. Objektivi i Programit: Përmirësimi i aksesit në qendrat e përzgjedhura bujqësore dhe turistike dhe forcimi i kapaciteteve të bashkive për të menaxhuar asetet e tyre rrugore.
Programi është ndërtuar mbi dy shtylla kryesore: reduktimin e kohës dhe kostos së udhëtimit për shkak të rrugëve më të mira dhe më të shpejta; dhe lidhja e shtuar me qendrat turistike dhe qasja e prodhuesve bujqësorë drejt tregjeve dhe qendrave agropërpunuese.
Objekti i Tenderit Reconstruction of the road Roskovec Poshnje.
The construction period is 12 months. This project lies in the central-southern area of Albania. This segment has the number Sh-73 and connects the national road SH-4 with the city of Berat. This project includes the districts of Fier and Berat. The population under this project is 50,000 inhabitants.
The road to be reconstructed is 13,019 km long; it starts at the Patos Intersection of the district and district of Fier and ends at the Intersection of this road with the BeratLushnje road. This whole segment crosses Roskovec, Strume, Kutalli, Rerez until the roundabout of Poshnja.
Nr. Reference RLRCP/1/1.11/2020
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Tender Ndërkombëtar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 10-12-2020
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 10-12-2020
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 27-01-2021
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 11
Operatore Konkurues 1. “Alb-Star” shpk
2. “Avtomagistrali – Tcherno More JSC – Schumen”
3. “Cemil Ozgur Insaat Sanayi Ve Ticaret AS”
4. “Gener 2” shpk
5. “Green Line General Trading and Contracting CO.W.LL”
6. “Rawafed Al-Torok Contracting Establishment”
7. “Salillari” shpk
8. “Trace Group Hold plc”
9. “4 A-M” shpk & “Makimsan Asfalt Taahhut Insaat Sanayi Ve Ticaret AS”
10. “G.P.G. Company” shpk & “Gjikuria” shpk
11. “Trema Engineering 2” shpk & “Starbag AG”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GJIKURIA -
 • G.P.G. COMPANY -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 461,899,170
  Data e shpalljes se fituesit 09-03-2021
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH 554,279,004
  Kohezgjatja e Kontrates 12 muaj.
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Bidding will be conducted through international competitive procurement using Request for Bids (RFB), Small Works (One-Envelope Bidding Process) as specified in the World Bank’s “Procurement Regulations for IPF Borrowers” July 2016 (“Procurement Regulations”), and is open to all eligible Bidders as defined in the Procurement Regulations.
  _______________________________

  This project lies in the central-southern area of Albania. This segment has the number Sh-73 and connects the national road SH-4 with the city of Berat. This project includes the districts of Fier and Berat. The population under this project is 50,000 inhabitants.
  The road to be reconstructed is 13,019 km long; it starts at the Patos Intersection of the district and district of Fier and ends at the Intersection of this road with the Berat - Lushnje road. This whole segment crosses Roskovec, Strume, Kutalli, Rerez until the roundabout of Poshnja.
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJIKURIA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJIKURIA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJIKURIA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJIKURIA viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G. COMPANY viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G. COMPANY viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G. COMPANY viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per G.P.G. COMPANY viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  REQUEST FOR BIDS
  CONTRACT AWARD NOTICE

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data