Open Procurement Albania

Component B1: Reconstruction and upgrade of the Road Erseke – Leskovik in Korca region

Qarkun Korçe
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Albania Infrastructure and Tourism-Enabling Project
Pershkrim i Projektit
 • ID e Projektit : 49351
 • Shteti: Shqiperi
 • Ky projekt financohet nga Bashkimi Evropian përmes ndihmës teknike dhe granteve të investimeve për një shumë totale prej 40 milion EUR, dhe me lehtësi plotësuese të huasë sovrane të siguruar nga BERZH per Qeverinë e Shqipërisë.
  Projekti zbatohet nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit
  Objekti i Tenderit Component B1: Reconstruction and upgrade of the Road Erseke – Leskovik in Korca region
  Nr. Reference 15959666
  Kodi CPV
  Vlera / Fondi Limit
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Tender Ndërkombëtar
  Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 19-04-2021
  Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 19-04-2021
  Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 01-06-2021
  Sektori
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
  Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime This procurement exercise will be conducted using the EBRD Client E-Procurement Portal (ECEPP). Prospective participants can access the procurement exercise by clicking on the below link or on the ‘Access Opportunity’ button (if viewing this notice on ECEPP).
  ________________________________

  The Project consists on the Reconstruction of the segment from Erseka town to Leskovik.
  The proposed segment passes on a hill terrain and it has a length of 42.670 km.
  The general objective is the improvement of the planimetric parameters of this road, the construction of the package of road layers, the realization of the necessary protection structures, the realization of a road signalization according to the standards in force, the necessary engineering measures for the road stability, the construction of side channels of the road etc.
  Climate conditions: Continental climate - snowfalls and temperatures below zero are likely to happen. Rainfalls and risk of flooding are low to moderate.
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Invitation for tenders
  Njoftimi i shpalljes - Publikuar ne faqen zyrtare te Bankes Europiane per Rindertim dhe Zhvillim

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data