Open Procurement Albania

Design preparation and Supervision for Natural Sites (component A.2 – SO2)

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Albania Infrastructure and Tourism-Enabling Project
Pershkrim i Projektit
 • ID e Projektit : 49351
 • Shteti: Shqiperi
 • Ky projekt financohet nga Bashkimi Evropian përmes ndihmës teknike dhe granteve të investimeve për një shumë totale prej 40 milion EUR, dhe me lehtësi plotësuese të huasë sovrane të siguruar nga BERZH per Qeverinë e Shqipërisë.
  Projekti zbatohet nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit
  Objekti i Tenderit Design preparation and Supervision for Natural Sites (component A.2 – SO2)
  Nr. Reference EBRD/AITP/CS/2020/17
  Kodi CPV
  Vlera / Fondi Limit
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Tender Ndërkombëtar
  Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 22-04-2021
  Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 22-04-2021
  Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 26-05-2021
  Sektori
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
  Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime The Project aims at tackling issues hindering the tourism sector by investments in infrastructure and tourist related businesses and helping the GoA to improve Albania’s competitiveness and economic growth.

  Contracts will be subject to the Bank’s Procurement Policies and Rules and are open for participation for firms from any country, unless otherwise specified in the procurement documents.
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
 • Invitation for tenders
 • Njoftimi i procedures i publikuar ne faqen zyrtare te Bankes Europiane per Rindertim dhe Zhvillim
 • Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data