Open Procurement Albania

Rindërtimi 35 banesave individuale dhe mobilimi i tyre në territorin e Bashkisë Mirditë (Programi i Rindertimit).

Qarkun Lezhe
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rindërtimit
Pershkrim i Projektit Programi i Rindërtimit është Program i Qeverisë Shqiptare, iniciuar pas Tërmetit të datës 26 Nëntor 2019. Ky program parashikon ndërtime të reja dhe rikonstruksione të objekteve dhe infrastrukturës urbane pas vlerësimit të dëmeve për shkak të Tërmetit.
Qeveria Shqiptare Organizoi në bashkëpunim me partnerët në datën 17 shkurt 2020 një Konferencë Donatorësh në Bruksel, ku deklarohet e garantuar një ndihmë prej 1.15 bilion Euro nga dhurime, asistenca, grantet, dhe kreditë e buta. Këto fonde dhe të tjera të garantuara përmes borxhit publik, do të përdoren për Programin e Rindërtimit. Programi i Rindërtimit parashikohet të realizohet përmes Zhvillimit të Zonave të Reja për Zhvillim të Detyruar; Ndërtimit në Infrastrukturë Urbane; Blerjes së Stok Banesa; Grante për Rindërtim dhe Rimëkëmbje sociale.
Një pjesë e mirë e prokurimeve dhe kontraktimeve për Rindërtim Objektesh do të bëhet nga autoritetet prokuruese Fondi Shqiptar për Zhvillim dhe Bashkia Tiranë.

Lexo Dokumentin mbi Post Disaster Needs Assessment PDNA Albania.
Njihuni me rregullime Ligjore Programi i Rindërtimit.
Objekti i Tenderit Rindërtimi 35 banesave individuale dhe mobilimi i tyre në territorin e Bashkisë Mirditë (Programi i Rindertimit):
 • 12 Banesa individuale 1+1 dhe mobilim
 • 15 Banesa individuale 1+2 dhe mobilim
 • 8 Banesa individuale 1+3 dhe mobilim

_______________
Burimi i Financimit: Agjencia Austriake e Zhvillimit (ADA). Marrëveshje Granti datë 06.12.2019 ndërmjet Agjencisë Austriake të Zhvillimit dhe Ministrinë e Mbrojtjes në RSH mbi kontributin financiar për Projektin “754-00/2019 “Reagim ndaj tërmenteve ne Shqipëri.”
Nr. Reference REF-99421-06-28-2021
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi,
Vlera / Fondi Limit 122,579,674
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 29-06-2021
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 29-06-2021
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 09-07-2021
Sektori Infrastrukturë Urbane
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates Kohëzgjatja e Marrëveshjes Kudër do të jetë 12 muaj. Kohëzgjatja e kontratës/kontratave do të jetë deri në 5.5 muaj.
Ankesa
Arsyeja e Anulimit
Shenime
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-99421-06-28-2021
Njoftim per Shpallje Tenderi Buletini i Posaçëm Nr. 101 datë 29 Qershor 2021
Specifikime Teknike
Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
Raport Teknik
Relacion Konstruktiv
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
Akt Normativ Nr. 9, datë 16.12.2019 Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore – miratuar me Ligj Nr. 97/2019

 • Procesverbal - “Për argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve për kualifikim”
 • Relacion Arkitektonik
 • Relacion teknik -MZN
 • Lista e Mobiljeve 35 banesa

 • Shtepi Individuale 1+1
 • Raporti Shtepi Individuale 1+1
 • Plan Mobilimi_Banese individuale 1+1

 • Shtepi Individuale 2+1
 • Raporti Shtepi Individuale 2+1
 • Plan Mobilimi_Banese individuale 2+1

 • Shtepi Individuale 3+1
 • Raporti Shtepi Individuale 3+1
 • Plan Mobilimi_Banese individuale 3+1
 • Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data