Open Procurement Albania

Transformimi urban në hapësira publike kryesore (rajoni 1 dhe 2) ndërtimi i shëtitores së plazhit nga ura e dajlanit deri në godinën e kavalishencës

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Transformimi urban në hapësira publike kryesore (rajoni 1 dhe 2) ndërtimi i shëtitores së plazhit nga ura e dajlanit deri në godinën e kavalishencës
Nr. Reference REF-34703-06-28-2022
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit 416,606,400
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 29-06-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 29-06-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 15-07-2022
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 17
Operatore Konkurues 1. “GLAVENICA” shpk & “ED KONSTRUKSION” sh.p.k & “VIANTE KONSTRUKSION” shpk & “NGRACAN 1934” shpk & “ADMC International” SHPK
2. “BEAN” shpk & “LEON KONSTRUKSION” shpk
3. “EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NË SHQIPERI & “DENIS-05” sh.p.k, & “ABI CONS''
4. “B-93” shpk & “B93 II” shpk & “Shendelli” & “NDREGJONI”shpk
5. “CURRI” shpk & “XHENGO” shpk
6. “ALB TIEFBAU” sh.p.k & “ERAL CONSTRUCTION COMPANY” sh.p.k
7. “Sireta 2F” & “VARAKU E” sh.p.k & “KOMBEAS” shpk
8. “GECI” shpk
9. “ALBA KONSTRUKSION” sh.p.k
10. “BE - IS” Shpk & “2 T” shpk
11. “Vellezerit Hysa” sh.p.k & “ERGI” shpk
12. “ALB - STAR” sh.p.k
13. “SALILLARI” sh.p.k
14. “Fusha” sh.p.k
15. “AURORA KONSTRUKSION” shpk & “LALA” shpk & “B-93” shpk & “OUEN” shpk
16. “STERKAJ” shpk & “BAJRAMI N.” shpk & “A R J E I L” SHPK
17. “O-SP ALBANIA” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “CURRI” shpk - “XHENGO” shpk -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 284,962,076
  Data e shpalljes se fituesit 26-07-2022
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 9 muaj
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. Glavenica” shpk &” Viante Konstruksion” shpk & “ADMC International” shpk & “Ngracan 1934” shpk & “Ed Konstruksion” shp.k, për këto arsye:
  - nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT per objektin “Transformimi urban në hapësira publike kryesore (rajoni 1 dhe 2) - Ndërtimi i shëtitores së plazhit nga ura e Dajlanit deri në godinën e Kavalishencës” per sa i perket "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”
  2. “BEAN” sh.p.k & “Leon Konstruksion” shp.k, për këto arsye:
  - nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT per objektin “Transformimi urban në hapësira publike kryesore (rajoni 1 dhe 2) - Ndërtimi i shëtitores së plazhit nga ura e Dajlanit deri në godinën e Kavalishencës” per sa i perket "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”
  3. “Eurokos Holding dega shqiperi” sh.p.k & “Denis 05” shpk & “Abi Cons” shpk, për këto arsye:
  - nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT per objektin “Transformimi urban në hapësira publike kryesore (rajoni 1 dhe 2) - Ndërtimi i shëtitores së plazhit nga ura e Dajlanit deri në godinën e Kavalishencës” per sa i perket "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”
  4. “B93” shpk & “B93II” shpk & “Shendelli” shpk & “Ndregjoni” shpk, për këto arsye:
  - Operatori ekonomik “B93” sh.p.k ka ofertuar per te njejten procedure prokurimi edhe si anetare i bashkimit te operatoreve ekonomik “B93” shpk., &” “B93II” shpk & “Shendelli” shpk., & “Ndregjoni” shpk. dhe bashkimit te operatoreve ekonomik “Aurora Konstruksion” shpk., & “Lala” shpk & ‘B-93” shpk., & “Ouen”.
  5. “Varaku-E” shpk., & “Sireta 2F” shpk., & “Kombeas” shp.k, për këto arsye:
  - nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT per objektin “Transformimi urban në hapësira publike kryesore (rajoni 1 dhe 2) - Ndërtimi i shëtitores së plazhit nga ura e Dajlanit deri në godinën e Kavalishencës” per sa i perket "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”
  6. “Aurora Konstruksion” shpk.,& “LALA” SHPK., “B93” shpk &” “Ouen”, për këto arsye:
  - Operatori ekonomik “B93” sh.p.k ka ofertuar per te njejten procedure prokurimi edhe si anetare i bashkimit te operatoreve ekonomik “B93” shpk., &” “B93II” shpk & “Shendelli” shpk., & “Ndregjoni” shpk. dhe bashkimit te operatoreve ekonomik “Aurora Konstruksion” shpk., & “Lala” shpk & ‘B-93” shpk., & “Ouen”.
  7. “Serkaj” shpk., & “Bajrami-N” & “Arjel” shpk, për këto arsye:
  - nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante ne DT per objektin “Transformimi urban në hapësira publike kryesore (rajoni 1 dhe 2) - Ndërtimi i shëtitores së plazhit nga ura e Dajlanit deri në godinën e Kavalishencës” per sa i perket "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”
  8. “O-SP Albania "sh.p.k, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur ofertë financiare. Nuk ka paraqitur dokumentacion për të vërtetuar kapacitetin teknik, financiar dhe profesional.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data