Open Procurement Albania

Ngritja e infrastrukturës mbështetëse në funksion të kompleksit multi-funksional për zhvillimin e sektorëve të ndryshëm të motorizimit, Auto-Moto Park, në Bashkinë Elbasan, Loti 2: Argjinatura mbrojtëse e Lumit Shkumbin.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit. Kusht: fituesi nuk eshte operatori me oferten me te ulet

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ngritja e infrastrukturës mbështetëse në funksion të kompleksit multi-funksional për zhvillimin e sektorëve të ndryshëm të motorizimit, Auto-Moto Park, në Bashkinë Elbasan, Loti 2: Argjinatura mbrojtëse e Lumit Shkumbin.
Nr. Reference REF-38466-08-12-2022
Kodi CPV
45000000-7 - Punë ndërtimi
Vlera / Fondi Limit 759,108,247
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 15-08-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 14-09-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 14-09-2022
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 12
Operatore Konkurues 1.“2 T” sh.p.k
2.“ 4 A-M” sh.p.k
3.“ALBA KONSTRUKSION” sh.p.k & METEO” sh.p.k
4.“ALBAVIA” sh.p.k
5.“ALB-BUILDING” sh.p.k
6.“TREMA ENGINEERING 2” sh.p.k & “Austria STRABAG AG”
7.“ERGI” sh.p.k & “BE-IS” sh.p.k
8.“FUSHA” sh.p.k
9.“GECI” sh.p.k
10.“GJIKURIA”
11.“VELLEZERIT HYSA” sh.p.k
12.“S.M.O UNION” sh.p.k & “RRUGA URA ASFALTIM NR.2 ELBASAN” SH.A
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALB-BUILDING -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 525,740,534
  Data e shpalljes se fituesit 26-09-2022
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 12 Muaj
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  -BOE “S.M.O UNION” sh.p.k & “RRUGA URA ASFALTIM NR. 2 ELBASAN” SH.A, per arsye:
  -Nuk plotesojnë kriterin për kapacitetin teknik pika 2.3.1. të Kritereve te veçanta në DST sa i perket "Përvojës së suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme”
  -Nuk plotesojne kriteret e veçanta për kualifikim qe lidhen me kapacitetet organizative, makinerite, personelin e nevojshem, në mënyrë kumulative sa shuma e objekteve ku ka ofertuar per procedura prokurimi te shpallura nga FSHZH pasi kapacitete jane deklaruar ne kete procedure sikurse edhe ne proceduren “Ngritja e infrastrukturës mbështetëse në funksion të kompleksit multi-funksional për zhvillimin e sektorëve të ndryshëm të motorizimit, Auto-Moto Park, në Bashkinë Elbasan-Loti 1: rruget e aksesit (rruga “Nezir Muzhaqi”, seg I dhe Rruga “Zija Luniku”, Seg II)”, per te cilen ky operator eshte vlerësuar në vend të parë
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
  Publikimi ne Buletin
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Specifikime Teknike
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Procesverbal"Për argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve për kualifikim"
  Grafiku i Punimeve

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data