Open Procurement Albania

Requalification of the Coastline Vlorë – Radhimë – Orikum”, Lot 2

Qarkun Vlore
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Rikonstruksioni i rrugës së Lumit të Vlorës
Pershkrim i Projektit Buxheti: 81.8 milionë USD
Kohëzgjatja: 2017 – 2022
Financues: Fondi Kuvajtian me 40.8 milionë USD, Fondi Saudit me 30 milionë USD dhe Qeveria Shqiptare me 11 milionë USD.
Shtrirja gjeografike: Qarku Vlorë, Lugina e Lumit të Vlorës, 3 bashki (Vlorë, Selenicë, Himarë);
Përfitues: 129 mijë
Objektivi i Projektit: Projekti parashikon ti japë zgjidhje të qëndrueshme infrastrukturës publike në zonën e Bregdetit të Jugut, specifikisht në zonën e Lumit të Vlorës, duke kontribuar në përmirësimin e kushteve të jetesës për banorët dhe ridimensionim e sektorit të turizmit si një nga shtyllat kryesore të ekonomisë lokale dhe rajonale. Projekti do të mundësojë lidhjen e dy rrugëve nacionale (SH4-SH8) dhe përfshin edhe një degëzim që mundëson lidhjen me qytetin e Vlorës.
Objekti i Tenderit Requalification of the Coastline Vlorë – Radhimë – Orikum”, Lot 2.

The Government of Albania (hereinafter called “the Government”) has received a loan (hereinafter called “the Loan”) from the Saudi Fund for Development (SFD) (hereinafter called “the Fund”) toward the financing of the Requalification of the Coastline Vlorë – Radhimë – Orikum Project, in the Vlora Region. The Government intends to apply part of the Loan to eligible payments under the contract for which this Invitation for Prequalification is issued.
Nr. Reference CWC/ICB/2022/2
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Tender Ndërkombëtar
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 22-08-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 21-10-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 21-10-2022
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates The implementation period shall be 24 months followed by a 12 months Defects Notification Period.
Ankesa
Arsyeja e Anulimit
Shenime The tendering procedure is International Competitive Bidding to all eligible Tenderers as defined in Guidelines for the Procurement of Goods, and contracting for the execution of Works of Saudi Fund for Development.
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin
Njoftim per Shpallje Tenderi
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
Invitation for Bids

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data