Open Procurement Albania

Construction of Combined Kindergarten, Primary, Secondary, and High School “Rexhep Mezini”, in Ishëm, Durrës, Albania

Qarkun Durres
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit Programi i Rindërtimit
Pershkrim i Projektit Programi i Rindërtimit është Program i Qeverisë Shqiptare, iniciuar pas Tërmetit të datës 26 Nëntor 2019. Ky program parashikon ndërtime të reja dhe rikonstruksione të objekteve dhe infrastrukturës urbane pas vlerësimit të dëmeve për shkak të Tërmetit.
Qeveria Shqiptare Organizoi në bashkëpunim me partnerët në datën 17 shkurt 2020 një Konferencë Donatorësh në Bruksel, ku deklarohet e garantuar një ndihmë prej 1.15 bilion Euro nga dhurime, asistenca, grantet, dhe kreditë e buta. Këto fonde dhe të tjera të garantuara përmes borxhit publik, do të përdoren për Programin e Rindërtimit. Programi i Rindërtimit parashikohet të realizohet përmes Zhvillimit të Zonave të Reja për Zhvillim të Detyruar; Ndërtimit në Infrastrukturë Urbane; Blerjes së Stok Banesa; Grante për Rindërtim dhe Rimëkëmbje sociale.
Një pjesë e mirë e prokurimeve dhe kontraktimeve për Rindërtim Objektesh do të bëhet nga autoritetet prokuruese Fondi Shqiptar për Zhvillim dhe Bashkia Tiranë.

Lexo Dokumentin mbi Post Disaster Needs Assessment PDNA Albania.
Njihuni me rregullime Ligjore Programi i Rindërtimit.
Objekti i Tenderit Construction of Combined Kindergarten, Primary, Secondary, and High School “Rexhep Mezini”, in Ishëm, Durrës, Albania

Applicants Post – qualified:
1. “Salillari”sh.p.k.
2.JV “Senka” sh.p.k. & “Erzeni” sh.p.k.

Contract Award Notice- April 28, 2023
-Awarded Bidder- JV “Senka” sh.p.k. & “Erzeni” sh.p.k - 2,750,184.59 Euro
- Evaluated Bidder(s)- “Salillari” sh.p.k. - 2,886,936.90 Euro
Nr. Reference 509060
Kodi CPV
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Tender Ndërkombëtar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 14-11-2022
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 14-11-2022
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 29-12-2022
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues 1.JV “Ergi” sh.p.k. & “Be-Is” sh.p.k.
2.JV “Pe – Vla – Ku” sh.p.k. & “Pe- Vla – Ku” – Kosova Branch
3.“Albakonstruksion” sh.p.k
4.“Progeen” sh.p.k.
5.“Ante Group”
6.JV “Aurora Konstruksion” sh.p.k. & “B 93” sh.p.k.
7.“Salillari”sh.p.k.
8.JV “Senka” sh.p.k. & “Erzeni” sh.p.k.
Operator Ekonomik Kontraktues
Oferta fituese Leke pa TVSH
Data e shpalljes se fituesit 08-03-2023
Data e lidhjes se kontrates
Vlera e Kontrates me TVSH
Kohezgjatja e Kontrates The implementation period shall be 19 months followed by a 12 months Defects Notification Period.
Ankesa Number of Rejected Applicants:
1.JV “Ergi” sh.p.k. & “Be-Is” sh.p.k.
2.JV “Pe – Vla – Ku” sh.p.k. & “Pe- Vla – Ku” – Kosova Branch
3.“Albakonstruksion” sh.p.k
4.“Progeen” sh.p.k.
5.“Ante Group”
6.JV “Aurora Konstruksion” sh.p.k. & “B 93” sh.p.k.
Arsyeja e Anulimit
Shenime The Government of Albania represented by the Project Executing Agency has received funds from the Government of the Federal Republic of Germany through KFW Development Bank (KFW) a Grant (BMZ-No. 201969542) toward the cost of the “Earthquake reconstruction programme for public buildings”.
Transaksione Thesari
Publikimi ne Buletin
Njoftim per Shpallje Tenderi
Njoftim per Shpallje Fituesi
Njoftim per Lidhje Kontrate
Invitation to Tenderers
Notification of post qualification
Contract Award

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data