Open Procurement Albania

Ndërhyrje për përmirësimin e Strukturave mbrojtëse, veprave të artit, etj, Rajonin 1&2

Qarkun
Kredia Nr
Burimi i Kredise/Financuar nga
Vlera e Kredise sipas Monedhes
Titulli i Projektit
Pershkrim i Projektit
Objekti i Tenderit Ndërhyrje për përmirësimin e Strukturave mbrojtëse, veprave të artit, etj, Rajonin 1&2
Programi buxhetor “Programi 100 Fshatrat” për periudhën buxhetore 2023-2026.
Nr. Reference REF-74368-07-05-2023
Kodi CPV
Punë Ndërtimi- 45000000‐7
Vlera / Fondi Limit 375,000,000
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 06-07-2023
Data e Fillimit te Afatit per Dorezim Oferte 24-07-2023
Data e Mbylljes se Afatit per Dorezim Oferte 24-07-2023
Sektori
Nr. i Operatoreve Konkurues 18
Operatore Konkurues 1. “VELLEZRIT HYSA” sh.p.k
2. ”ALB-BUILDING” sh.p.k
3. “ALB TIEFBAU” sh.p.k
4. “G.P.G COMPANY” sh.p.k
5. BOE “EUROKOS HOLDING SH.P.K. DEGA NE SHQIPWRI” & “ABI CONS”
6. BOE “B93 II” SH.P.K & “BEQIRI” sh.p.k & “B-93” sh.p.k
7. BOE “S.M.O.UNION” sh.p.k & “CURRI” sh.p.k
8. ”FUSHA” sh.p.k
9. “ALBAVIA” shpk.
10. BOE “ERGI” sh.p.k & “BE – IS SH.P.K” & “MELA.” Sh.p.k
11. “ULZA” sh.p.k
12. BOE “K A C D E D J A” sh.p.k & “AGRI CONTRUCTION” sh.p.k
13. BOE “METEO”.Sh.p.k & “Shendelli” sh.p.k & “TOTILA” sh.p.k
14. BOE “ALMO KONSTRIKSION” sh.p.k & “JUBICA.” Sh.p.k
15. ‘‘KTHELLA” sh.p.k
16. BOE “Rroku GUEST” sh.p.k & “C O L O M B O” sh.p.k
17. “S I R E T A 2F” sh.p.k
18. BOE “T & XH” sh.p.k & “ELMAZAJ KONSTRUKSION “ sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • VELLEZERIT HYSA -
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 234,889,880
  Data e shpalljes se fituesit 21-08-2023
  Data e lidhjes se kontrates
  Vlera e Kontrates me TVSH
  Kohezgjatja e Kontrates 24 muaj nga lidhja e marreveshjes.
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. S I R E T A 2F sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante,per sa i perket pervojes se suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme

  2. KTHELLA sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante,per sa i perket pervojes se suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme

  3. BOE T XH sh.p.k dhe ELMAZAJ KONSTRUKSION sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante,per sa i perket pervojes se suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme

  4. BOE Rroku GUEST sh.p.k dhe C O L O M B O sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante,per sa i perket pervojes se suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme

  5. BOE ALMO KONSTRIKSION dhe JUBICA Sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante,per sa i perket pervojes se suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme

  6. BOE METEO Sh.p.k; Shendelli sh.p.k dhe TOTILA sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ploteson Kriterin per kapacitetin teknik pika 2.3.1. te Kritereve te vecante,per sa i perket pervojes se suksesshme ne realizimin e puneve te ngjashme
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per VELLEZERIT HYSA viti 2019-2020

  Publikimi ne Buletin Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes KuaderREF-74368-07-05-2023
  Njoftim per Shpallje Tenderi
  Dokumente Standarde Tenderi (DST) Draft Kontrata
  Raport Teknik
  Preventiv
  Njoftim per Shpallje Fituesi
  Njoftim per Lidhje Kontrate
  Procesverbal"Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data