Open Procurement Albania

“Qendra e monitorimit të trafikut (200 km) Faza e Parë”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
Objekti i Tenderit “Qendra e monitorimit të trafikut (200 km) Faza e Parë”
Nr. Reference REF-55258-12-28-2022
Vlera / Fondi Limit 2 285 280 226,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 29-12-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-02-2023
Data e mbajtjes se tenderit 01-02-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1. BOE "GENER 2" & “ALBANIAN TELECOMMUNICATIONS UNION”
2. “ALComm Solutions”
3. “ELEKTROSEK”
4. BOE “MC NETWORKING” & “INTETRA ELEKTONIK SANAYI VE TICARET ANONIM SIRK.” & “GJOKA KONSTRUKSION”
5. “SALILLARI”
6. “SINTEZA CO”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • MC NETWORKING - INTETRA ELEKTONIK SANAYI VE TICARET ANONIM SIRK. - GJOKA KONSTRUKSION
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 125 576 214,00
  Data e shpalljes se fituesit 06-04-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2550691456
  Data e lidhjes se kontrates 13-06-2023
  Kohezgjatja e kontrates 24 Muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar operatoret ekonmike te meposhtem:
  1. BOE "GENER 2" & “ALBANIAN TELECOMMUNICATIONS UNION” , per arsye:
  - Operatori ekonomik “Albanian Telekommunications Union Union” & “GENER 2” perkatesisht me NIPT L01425001U dhe K58615301M, nuk kualifikohet pasi nuk përmbush kërkesat pë kualifikim të përcaktuara në dokumentat standarte te tenderit.
  - Bashkimi I Operatoreve ekonomike nuk ka paraqitur kontraten e bashkepunimit ndermjet tyre , ne kundershtim me Vendimin 285,datë 19.05.2021”Rregulla të Prokurimit Publik” pikat 1,2,3 te nenit 88 “bashkimi i operatoreve ekonomik”.

  2.“ALComm Solutions” , per arsye:
  - nuk përmbush kërkesat pë kualifikim të përcaktuara në dokumentat standarte te tenderit.
  •Nuk permbush piken 1/a pasi nuk ka paraqitur sigurimin e ofertes.
  • Nuk permbush piken 1/b, pasi nuk ka paraqitur formularin permbledhes te vetdeklarimit.
  • Nuk permbush piken 2.2.1 xhiro vjetore.
  • Nuk permbush piken 2.3.1 Pune e ngjashme .
  • Nuk permbush piken 2.3.2 kapacitetet teknike, Licencen profesionale (pikat NP-11-D, NP-12-A, NS18-A) .
  • Nuk permbush kapacitetet teknike pika 2.3.3 , fuqia puntore.
  • Nuk permbush kapacitetet teknike, personel kryesor dhe ndihmes, pikat 2.3.4 dhe 2.3.5.
  • Nuk permbush kapacitetet teknike disponimin e mjeteve dhe pajisjeve, pika 2.3.8.

  3.“ELEKTROSEK” , per arsye:
  - nuk përmbush kërkesat pë kualifikim të përcaktuara në dokumentat standarte te tenderit.
  • Nuk permbush piken 1/a pasi nuk ka paraqitur sigurimin e ofertes.
  • Nuk permbush piken 1/b, pasi nuk ka paraqitur formularin permbledhes te vetdeklarimit.
  • Nuk permbush piken 2.2.1 xhiro vjetore.
  • Nuk permbush piken 2.3.1 Pune e ngjashme .
  • Nuk permbush piken 2.3.2 kapacitetet teknike, Licencen profesionale (pikat NP-4-D, NP-11-D, NP-12-A, NS-5-A , NS-7-A NS18-A).
  • Nuk permbush kapacitetet teknike pika 2.3.3 , fuqia puntore.
  • Nuk permbush kapacitetet teknike, personel kryesor dhe ndihmes, pikat 2.3.4 dhe 2.3.5.
  • Nuk permbush kapacitetet teknike disponimin e mjeteve dhe pajisjeve, pika 2.3.8.

  4.“SALILLARI” , per arsye:
  - nuk permbush kapacitetet teknike , pune e ngjashme ,piken 2.3.1/a pasi puna e ngjashme (qendra e monitorimit te trafikut e paraqitur nga operatori ekonomik eshte me e vogel se 50 % e vleres se perllogaritur te kontrates qe prokurohet e percaktuar ne DST).

  5.“SINTEZA CO”, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur asnje dokumentacin ne sistemin elektronik.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Fitues per kete procedure prokurimi eshte bashkimi i operatoreve “MC NETWORKING” & “INTETRA ELEKTONIK SANAYI VE TICARET ANONIM SIRK.” & “GJOKA KONSTRUKSION”.
  “INTETRA ELEKTONIK SANAYI VE TICARET ANONIM SIRK.” eshte subjekt i huaj me numer identifikimi tregtar 550179-0.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MC NETWORKING viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MC NETWORKING viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MC NETWORKING viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per MC NETWORKING viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJOKA KONSTRUKSION viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJOKA KONSTRUKSION viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJOKA KONSTRUKSION viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per GJOKA KONSTRUKSION viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Raport Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 57 datë 26 Qershor 2023
  Anulimi i Tenderit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Grafiku i Punimeve
  Segmenti Tiranë-Elbasan
  Segmenti Kashar-Rinas-Vore
  Segmenti Durres-Plazh
  Segmenti Tiranë-Durrës
  Segmenti Rrogozhine-Lushnje
  Segmenti Kavaje-Rrogozhine
  Segmenti Fier-Vlore
  Segmenti Durres-Rrogozhine
  Segmenti Kavaje-Rrogozhine

  “Qendra e monitorimit të trafikut (200 km) Faza e Parë”

  Autoritet Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
  Institucioni Prokurues Autoriteti Rrugor Shqiptar
  Objekti i Tenderit “Qendra e monitorimit të trafikut (200 km) Faza e Parë”
  Nr. Reference REF-45168-10-10-2022
  Vlera / Fondi Limit 2 285 280 226,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 11-10-2022
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-11-2022
  Data e mbajtjes se tenderit 14-11-2022
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 Muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Nuk është paraqitur asnjë ofertë e përshtatshme në procedurat me një fazë.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 173 datë 19 Dhjetor 2022
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Grafiku i Punimeve
  Raport Teknik Strukturor
  Raporti i Vlerësimit të Ndikimit në Mjedis
  Segmenti Tirane -Durres
  Segmenti Durres-Rrogozhine
  Segmenti Fier-Vlore
  Segmenti Kashar-Rinas- Vlore
  Segmenti Kavaje -Rrogozhine
  Segmenti Rrogozhine -Lushnje

  MBESHTETES

  Ketu mund te keni REKLAMEN tuaj

  Kontakto ne [email protected]

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data