Open Procurement Albania

Rikonstruksion, përforcim i godinës së Obstetrikës, rikonstruksion dhe termoizolim i fasadës së godinës së Gjinekologjisë dhe sistemimet e jashtme, brenda kompleksit të godinave të SUOGJ “Mbretëresha Geraldinë”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë
Institucion Kontraktues Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë
Objekti i Tenderit Rikonstruksion, përforcim i godinës së Obstetrikës, rikonstruksion dhe termoizolim i fasadës së godinës së Gjinekologjisë dhe sistemimet e jashtme, brenda kompleksit të godinave të SUOGJ “Mbretëresha Geraldinë”
Nr. Reference REF-66641-04-20-2023
Vlera / Fondi Limit 237 852 663,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 24-04-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 29-05-2023
Data e mbajtjes se tenderit 29-05-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. BOE “DAJTI PARK 2007”sh.p.k. & “AGRI CONSTRUCTION” sh.p.k.
2. BOE. “VALONA KONSTRUKSION”sh.p.k. & “NDREGJONI” sh.p.k.
3. “ASI INVEST” Shpk
4. “IGROUP” Shpk
5. “SENKA” Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • "Valona Konstruksion” sh.p.k. - “Ndregjoni”
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 228 905 956,00
  Data e shpalljes se fituesit 25-07-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 273 553 147,00
  Data e lidhjes se kontrates 30-08-2023
  Kohezgjatja e kontrates 18 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. BOE DAJTI PARK 2007 shpk dhe AGRI CONSTRUCTION sh.p.k, per arsye:
  -Ka Deklaruar Znj. Dorela Teta me profesion Ing.Elektrike ne rolin e Auditueses se Energjise dhe Menaxheres se Energjise, por nuk eshte e rregjistruar ne rregjistrin e Agjencise per Eficencen se Energjise per Auditues Energjitik ne Ndertesa.
  -DAJTI PARK 2007 shpk ka paraqitur vetem Autorizim distributor Xhamash Vakefi Shpk per furnizimimin me xhama, por nuk ka paraqitur katalog skedat teknike.
  -DAJTI PARK 2007 shpk ka paraqitur Autorizim Prodhuesi V TAC EUROPE Ltd INNOVATIVE LED LIGHTING per shoqerine Sali Elektrik shpk, por autorizim eshte e vlefshme ne fuqi deri me 31.12.2022.
  -O.E. DAJTI PARK 2007shpk ka sjelle Certifikate ISO 9001 2015 LEGRAND FRANCE per shoqerine Sali Elektrik shpk, por autorizimi eshte i vlefshme ne fuqi deri me 31.12.2022.
  -DAJTI PARK 2007shpk nuk ka paraqitur raportet certifikatat e testimit nga prodhuesi ose distributori
  -CONSTRUCTION sh.p.k. ka paraqitur kontrate pune me Yllka Sulejman Berdufi, e cila nuk eshte e rregjistruar ne rregjistrin e Agjencise per Eficencen se Energjise per Auditues Energjitik ne Ndertesa.
  -Dajti Park 2007 shpk ka paraqitur listpagesat per peridhen janar mars 2023, por profesionet e punonjesve te deklaruar ne faqen online te Tatimeve, nuk korrespondojne sipas kontrates se nenshkruar midis dy paleve.
  -OAGRI CONSTRUCTION sh.p.k. ka paraqitur listpagesat per peridhen janar mars 2023, por sipas liste pagesave te dorezuara ne Drejtorine e Tatimeve profesionet e punonjesve te deklaruar ne faqen online te Tatimeve, nuk korrespondojne sipas kontrates se nenshkruar midis dy paleve.

  2. ASI INVEST Shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur Formularin Permbledhes te Vetedeklarimit, sipas Shtojces 8 dhe Sigurimin e Ofertes
  -Nuk ka paraqitur Vertetimet e pagesave te taksave dhe tarifave vendore
  - Nuk ka paraqitur deshmi per fuqine punetore te operatorit ekonomik
  -Nuk ka deklaruar mjetet dhe pajisjet e nevojshme teknike
  -Nuk ka paraqitur dokumentat per Standardet e menaxhimit te cilesise, te shendetit e sigurise ne pune dhe te mjedisit.

  3. IGROUP Shpk, per arsye:
  -Nuk ka plotesuar kriteret e DST

  4. SENKA Shpk, per arsye:
  -Nuk ka plotesuar kriteret e DST
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Nuk kane paraqitur oferte ekonomike operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. “IGROUP” Shpk
  2. “SENKA” Shpk
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Ndregjoni” viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Ndregjoni” viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Ndregjoni” viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Ndregjoni” viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 75 datë 4 Shtator 2023
  Procesverbal
  "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim "
  Projekt Arkitekturor 1
  Projekt Arkitekturor 2