Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas autoritetit tenderues

Rezultate permbledhese sipas autoritetit tenderues

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
135 843 20774 80,966,547,197 16,177 63,286,210,486 46,199,228,943

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qendra Shendetesore e Speciliteteve Nr.2 Qendra Shendetesore e Speciliteteve Nr.2 Blerje Filma Fujifilm DI-HL (ose ekuivalent) per Printer Fujifilm DRYPIX 7000 3,209,500 Njoftuar Fituesi ALBAPHOTO SHPK 3,196,000.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje tuba dhe materiale konsumi per marrjen e kampioneve te gjakut për nevoja të QSUNT për 12 muaj 15,941,053 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" “Blerje bari Viper Venom Antiserum 1 amp/ 5 ml, per nje periudhe mbulimi 12 mujore”. 3,042,243 Shpallur Procedura
Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder Drejtoria e Spitalit Rajonal Shkoder F.V pajisje per sallat operatore te Spitalit Rajonal Shkoder. ‘‘ 41,632,222 Njoftuar Fituesi Biometric Albania SHPK 23,470,000.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Lot.1 “Mirëmbajtja e përqendruar “full risk” e disa pajisjeve mjekësore të prodhuesit Philips” 216,843,471 Njoftuar Fituesi HEALTH & LIGHT ShPK - SAER MEDICAL SHPK 216,842,640.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" “Mirëmbajtje e pajisjes Akselerator Elekta/ose ekuivalent” 64,703,550 Njoftuar Fituesi LINEAR SHPK 64,703,550.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje material imazherie për përdorim spitalor per nevoja te Spitalit Rajonal Diber per vitin 2021 817,300 Njoftuar Fituesi Distributor of Medical Devices Group 812,100.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Blerje Oksigjen Mjekesor 5,184,000 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Miratimi i tekstit të marrëveshjes për prodhimin dhe furnizimin nga dhe ndërmjet Pfizer Overseas LLC dhe Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale të Shqipërisë, Institutit të Shëndetit Publik dhe ministrit të Shtetit për Rindërtimin. Lidhur Kontrata PFIZER OVERSEAS LLC
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Supervizim i rikonstruksionit te sallave te lindjes,sallave te operacionit,qendres se gruas,reparti urgjences 1,087,421 Shpallur Procedura
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë F.V pajisje mjekësore -Mamografi” 33,333,334 Njoftuar Fituesi SAER MEDICAL & HEALTH & LIGHT SHPK 20,900,000.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Lot 2 “Mirëmbajtja e përqendruar “full risk” e disa pajisjeve mjekësore të prodhuesit Siemens” 178,438,321 Njoftuar Fituesi MEDFAU SHPK 177,871,200.00
Ministria e Shëndetësisë Ministria e Shëndetësisë Lot 3 “Mirëmbajtja e përqendruar “full risk” e disa pajisjeve mjekësore të prodhuesit Toshiba” 21,315,893 Njoftuar Fituesi BNT Electronics SHPK 21,315,700.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Evadimi dhe trajtimi i mbetjeve te rrezikshme spitalore, Spitali Korçë” – Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj 917,430 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje materiale mjekësore për kataraktën - Lot 1 Materiale mjekësore për ndërhyrjen e Kataraktes 72,522,000 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje materiale mjekësore për kataraktën - Lot 2 – Materiale të përshtatshme për aparatin Alcon Infinity 22,002,000 Shpallur Procedura
Agjencia e Blerjeve të Përqendruara Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" “Riparim mirëmbajtje e sistemeve të ngrohjes dhe të ujit sanitar me kaldaja, sistemeve të ngrohjes-ftohjes me chillera, të stacionit qëndror të pompave dhe sistemeve të furnizimit me ujë të pijshëm, të elektrompomave, në godinat e shërbimeve spitalore në QSUNT” 34,775,999 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Sherbimi i lavanterise dhe hotelerise ne pavionet e Drejtorise Sherbimit Spitalor Sarande 97,256,679 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" F.V Aparatura Mjekësore,Mobilimi dhe Hotelerie për Godinën e Re të Pediatrisë,Ndërtuar me Kredi të Bankës Botërore -Loti 1 - Pajisje Mjekesore per Monitorimin e Pacientit; 2,324,687 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" F.V Aparatura Mjekësore,Mobilimi dhe Hotelerie për Godinën e Re të Pediatrisë,Ndërtuar me Kredi të Bankës Botërore -Loti 2 - Pajisje anestetike dhe te frymemarrjes; 9,368,517 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" F.V Aparatura Mjekësore,Mobilimi dhe Hotelerie për Godinën e Re të Pediatrisë,Ndërtuar me Kredi të Bankës Botërore -Loti 3- Pajisje Anestezie; 7,685,333 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" F.V Aparatura Mjekësore,Mobilimi dhe Hotelerie për Godinën e Re të Pediatrisë,Ndërtuar me Kredi të Bankës Botërore -Loti 4 - Inhalirator; 250,726 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" F.V Aparatura Mjekësore,Mobilimi dhe Hotelerie për Godinën e Re të Pediatrisë,Ndërtuar me Kredi të Bankës Botërore -Loti 5 - Pajisjet përinfuzion dhe injeksion; 260,208 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" F.V Aparatura Mjekësore,Mobilimi dhe Hotelerie për Godinën e Re të Pediatrisë,Ndërtuar me Kredi të Bankës Botërore -Loti 6 - Pajisje per testimin e gjakut; 17,465 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" F.V Aparatura Mjekësore,Mobilimi dhe Hotelerie për Godinën e Re të Pediatrisë,Ndërtuar me Kredi të Bankës Botërore -Loti 7- Pajisje për Intubim; 293,775 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" F.V Aparatura Mjekësore,Mobilimi dhe Hotelerie për Godinën e Re të Pediatrisë,Ndërtuar me Kredi të Bankës Botërore - Loti 8 - Hemofiltrues; 3,276,000 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" F.V Aparatura Mjekësore,Mobilimi dhe Hotelerie për Godinën e Re të Pediatrisë,Ndërtuar me Kredi të Bankës Botërore - Loti 9 - Paisjet diaknostikuese me vizualizim; 546,970 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" F.V Aparatura Mjekësore,Mobilimi dhe Hotelerie për Godinën e Re të Pediatrisë,Ndërtuar me Kredi të Bankës Botërore - Loti 10 - Pajisje Kardiake; 1,676,886 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" F.V Aparatura Mjekësore,Mobilimi dhe Hotelerie për Godinën e Re të Pediatrisë,Ndërtuar me Kredi të Bankës Botërore - Loti 11 - Pajisje per Neuro-Pediatrine; 7,581,450 Shpallur Procedura
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" F.V Aparatura Mjekësore,Mobilimi dhe Hotelerie për Godinën e Re të Pediatrisë,Ndërtuar me Kredi të Bankës Botërore - Loti 12 - Mikroskopë; 18,607,227 Shpallur Procedura

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.