Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
6 Megapharma SHPK - Fufarma SHA - Incomed SHPK 22 60,527,249 22 60,527,249 60,299,521

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Shtesë kontrate: Blerje medikamente B2 557,200 Lidhur Kontrata +Shtesë Megapharma SHPK - Fufarma SHA - Incomed SHPK 464,333.33
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Shtesë kontrate: Blerje medikamente B2 557,200 Lidhur Kontrata +Shtesë Megapharma SHPK - Fufarma SHA - Incomed SHPK 464,333.33
Spitali Rajonal Shkodër Spitali Rajonal Shkodër Shtesë kontrate: B7 - Blerje barna sistemi nervor dhe sistemi respirator dhe gjaku dhe organet formuese të gjakut për nevoja spitalore ndarë në 19 Lote 95,520 Lidhur Kontrata +Shtesë Megapharma SHPK - Fufarma SHA - Incomed SHPK 79,600.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Drejtoria e Spitalit Rajonal Fier Shtesë kontrate: Blerje barna hormonale sistemime , hormonet seksuale, Metabolizmi dhe trakti tretës, - Loti 8: Lënde kontrasti për CT; Blerje barna hormonale sistemime, hormonet seksuale, Metabolizmi dhe trakti tretës, Lëndë Kontrasti për MRI për nevoja spitalore - Loti 10: Gatopentic; Blerje barna Sistemi nervor dhe Sistemi respirator dhe Gjaku dhe organet formuese te gjakut per nevojat spitalore - Loti 2: Midazolam; Blerje barna Anestezi Reanimacion, Sistemi Anti infektiv i përgjithshëm, dhe Gjaku dhe organet Formuese të Gjakut për nevojat spitalore - Loti 31: Cetriaxone 398,000 Lidhur Kontrata +Shtesë Megapharma SHPK - Fufarma SHA - Incomed SHPK 398,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Shtesë kontrate: B2 - Blerje barna Antineoplastike dhe immunomodulatore dhe Gjaku dhe organet formuese të gjakut për nevoja spitalore - vënë në dispozicion nga FONDI 127,360 Lidhur Kontrata +Shtesë Megapharma SHPK - Fufarma SHA - Incomed SHPK 127,360.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Shtesë kontrate: B2 - Blerje barna Antineoplastike dhe immunomodulatore dhe Gjaku dhe organet formuese të gjakut për nevoja spitalore, e ndarë në Lote:
Loti 20 - Gjaku dhe organet formuese të gjakut, Heparinë me peshë molekulare të ulët 4000UI/ 5000 UI/ 5700UI Shiringë e p.përgatitur
5,970,000 Lidhur Kontrata +Shtesë Megapharma SHPK - Fufarma SHA - Incomed SHPK 5,970,000.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Devoll Blerje barna (B2)- Loti 20 - Heparine me peshë molekulare të ulët, 4000UI/5000 UI/ 5700UI, shiringë e p- përgatitur 11,940 Lidhur Kontrata Megapharma SHPK - Fufarma SHA - Incomed SHPK 11,940.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Drejtoria e Spitalit Rajonal Dibër Blerje barna (B2)- Loti 20 - Heparine me peshë molekulare të ulët, 4000UI/5000 UI/ 5700UI, shiringë e p- përgatitur 995,000 Lidhur Kontrata Megapharma SHPK - Fufarma SHA - Incomed SHPK 995,000.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Tropojë Blerje barna (B2)- Loti 20 - Heparine me peshë molekulare të ulët, 4000UI/5000 UI/ 5700UI, shiringë e p- përgatitur 31,840 Lidhur Kontrata Megapharma SHPK - Fufarma SHA - Incomed SHPK 31,840.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Blerje barna (B2)- Loti 20 - Heparine me peshë molekulare të ulët, 4000UI/5000 UI/ 5700UI, shiringë e p- përgatitur 114,624 Lidhur Kontrata Megapharma SHPK - Fufarma SHA - Incomed SHPK 114,624.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Drejtoria e Spitalit Rajonal Gjirokastër Blerje barna (B2)- Loti 20 - Heparine me peshë molekulare të ulët, 4000UI/5000 UI/ 5700UI, shiringë e p- përgatitur 696,500 Lidhur Kontrata Megapharma SHPK - Fufarma SHA - Incomed SHPK 696,500.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Blerje barna (B2)- Loti 20 - Heparine me peshë molekulare të ulët, 4000UI/5000 UI/ 5700UI, shiringë e p- përgatitur 636,800 Lidhur Kontrata Megapharma SHPK - Fufarma SHA - Incomed SHPK 636,800.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Spitali Universitar i Traumës Blerje barna (B2)- Loti 20 - Heparine me peshë molekulare të ulët, 4000UI/5000 UI/ 5700UI, shiringë e p- përgatitur 3,383,000 Lidhur Kontrata Megapharma SHPK - Fufarma SHA - Incomed SHPK 3,383,000.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Drejtoria e Spitalit "Ihsan Cabej" Lushnje Blerje barna (B2)- Loti 20 - Heparine me peshë molekulare të ulët, 4000UI/5000 UI/ 5700UI, shiringë e p- përgatitur 2,985,000 Lidhur Kontrata Megapharma SHPK - Fufarma SHA - Incomed SHPK 2,985,000.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Blerje barna (B2)- Loti 20 - Heparine me peshë molekulare të ulët, 4000UI/5000 UI/ 5700UI, shiringë e p- përgatitur 29,850,000 Lidhur Kontrata Megapharma SHPK - Fufarma SHA - Incomed SHPK 29,850,000.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Spitali Rajonal Durrës Blerje barna (B2)- Loti 20 - Heparine me peshë molekulare të ulët, 4000UI/5000 UI/ 5700UI, shiringë e p- përgatitur 6,387,680 Lidhur Kontrata Megapharma SHPK - Fufarma SHA - Incomed SHPK 6,368,000.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë Blerje barna (B2)- Loti 20 - Heparine me peshë molekulare të ulët, 4000UI/5000 UI/ 5700UI, shiringë e p- përgatitur 161,190 Lidhur Kontrata Megapharma SHPK - Fufarma SHA - Incomed SHPK 161,190.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Mbretëresha Geraldinë", Tiranë Blerje barna (B2)- Loti 20 - Heparine me peshë molekulare të ulët, 4000UI/5000 UI/ 5700UI, shiringë e p- përgatitur 2,786,000 Lidhur Kontrata Megapharma SHPK - Fufarma SHA - Incomed SHPK 2,786,000.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Spitali Rajonal Vlorë Blerje barna (B2)- Loti 20 - Heparine me peshë molekulare të ulët, 4000UI/5000 UI/ 5700UI, shiringë e p- përgatitur 2,228,800 Lidhur Kontrata Megapharma SHPK - Fufarma SHA - Incomed SHPK 2,228,800.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Pogradec Blerje barna (B2)- Loti 20 - Heparine me peshë molekulare të ulët, 4000UI/5000 UI/ 5700UI, shiringë e p- përgatitur 598,845 Lidhur Kontrata Megapharma SHPK - Fufarma SHA - Incomed SHPK 597,000.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Spitali Rajonal Shkodër Blerje barna (B2)- Loti 20 - Heparine me peshë molekulare të ulët, 4000UI/5000 UI/ 5700UI, shiringë e p- përgatitur 477,600 Lidhur Kontrata Megapharma SHPK - Fufarma SHA - Incomed SHPK 477,600.00
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje barna (B2)- Loti 20 - Heparine me peshë molekulare të ulët, 4000UI/5000 UI/ 5700UI, shiringë e p- përgatitur 1,477,150 Lidhur Kontrata Megapharma SHPK - Fufarma SHA - Incomed SHPK 1,472,600.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.