Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Shtypshkronja KOTTI SHPK 5 2,088,710 5 2,088,710 1,467,560

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Blerje shtypshkrime për nevojat spitalore, Spitali Korcë - Marrëveshje Kuader.
Minikontrata II.
Lidhur Kontrata Shtypshkronja KOTTI SHPK
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje shtypshkrime për nevojat spitalore, Spitali Korcë - Marrëveshje Kuader 1,008,155 Lidhur Kontrata Shtypshkronja KOTTI SHPK 697,580.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Blerje shtypshkrime për nevojat spitalore, Spitali Korcë - Marrëveshje Kuader
Minikontrata I.
Lidhur Kontrata Shtypshkronja KOTTI SHPK
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje shtypshkrime për nevojat spitalore, Spitali Korcë - Marrëveshje Kuader 1,008,155 Njoftuar Fituesi Shtypshkronja KOTTI SHPK 697,580.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Shtesë kontrate: "Blerje medikamentesh për nevojat spitalore" 72,400 Lidhur Kontrata +Shtesë Shtypshkronja KOTTI SHPK 72,400.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.