Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 Serdado SHPK 11 6,781,907 11 6,781,907 6,837,420

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Furnizim Vendosje Riparim Emergjente te Autoambulancave (Sipas Preventivit ) 367,448 Lidhur Kontrata Serdado SHPK 349,700.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Sherbime dhe mirmbajtje mekanike dhe gjenerike per autoambulanca. Lidhur Kontrata Serdado SHPK 440,450 leke per njesi.
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Sherbime dhe mirmbajtje mekanike dhe gjenerike per autoambulanca. Lidhur Kontrata Serdado SHPK 440,450 leke per njesi.
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Sherbime dhe mirmbajtje mekanike dhe gjenerike per autoambulanca 1,080,700 Njoftuar Fituesi Serdado SHPK 440,450 leke per njesi.
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Furnizim Vendosje Riparim te Autoambulancave ,Automjetin e Administrates dhe Gjeneratorin e Drejtorise se sherbimit Spitalor Kurbin 1,000,000 Lidhur Kontrata Serdado SHPK 948,500.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Riparim dhe mirëmbajtja e autoambulancave të Spitalit Lezhë 899,592 Rishpallje me Lidhje Kontrate Serdado SHPK 896,100.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Shërbim furnizim dhe vendosje e pjesëve të këmbimit për autoambulanca, automjete dhe gjeneratorë 1,041,667 Njoftuar Fituesi Serdado SHPK 1,006,350.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Shtesë kontrate: Mirëmbajtje e automjeteve 166,600 Lidhur Kontrata +Shtesë Serdado SHPK 166,600.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kurbin Shërbim furnizim dhe vendosje e pjesëve të këmbimit për autoambulanca, automjete dhe gjeneratorë 1,250,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate Serdado SHPK 1,173,120.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Mirëmbajtja e automjeteve të Spitalit Lezhë 833,300 Lidhur Kontrata Serdado SHPK 833,100.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Shtesë kontrate: "Mirëmbajtje e automjeteve" 142,600 Lidhur Kontrata +Shtesë Serdado SHPK 142,600.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.