Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
3 Kthella SHPK 8 8,011,087 8 8,011,087 7,577,924

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Funizim dhe vendosje e dy trarëve elektrik për spitalin Lezhë 1,465,200 Lidhur Kontrata Kthella SHPK 1,435,869.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë Mirëmbajtje të Objekteve Fizike dhe Impiantistikës 1,372,476 Lidhur Kontrata Kthella SHPK 1,335,005.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Rikonstruksion i pjesshëm i Spitalit Mat (SALLA E MADHE) 1,618,497 Lidhur Kontrata Kthella SHPK 1,599,566.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë Mirëmbajtje të objekteve fizike dhe impiantistikës ndarë në Lote. Loti 1 – Mirëmbajtje të Objekteve Fizike dhe Loti 2 – Mirëmbajtje të Impiantistikës 156,126 Lidhur Kontrata Kthella SHPK 156,126.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Shtesë Kontrate: Mirëmbajtja e objekteve ndërtimore 404,095 Lidhur Kontrata +Shtesë Kthella SHPK 404,095.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë Mirëmbajtje të objekteve fizike dhe impianistikës- Loti 1 Mirëmbajtje të objekteve fizike 778,591 Lidhur Kontrata Kthella SHPK 494,017.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Mirëmbajtja e objekteve ndërtimore të Spitalit Lezhë 2,083,330 Lidhur Kontrata Kthella SHPK 2,020,474.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mirditë Mirëmbajtje të objekteve fizike dhe impianistikës, ndarë në Lote- Loti 1 – Mirëmbajtje të objekteve fizike dhe Loti 2 – Mirëmbajtje të impianistikës 132,772 Lidhur Kontrata Kthella SHPK 132,772.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.