Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
8 NELSA SHPK 31 23,326,350 31 23,326,350 18,650,920

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Drejtoria Rajonale e Shëndetësise Shkodër Loti III: Blerje ushqime kolonjare dhe zarazavate : me fond limit prej 2 656 486 (dy milion e gjashteqind e pesedhjete e gjashte mije e katerqind e tetedhjete e gjashte) lekë pa TVSH dhe shumatorja e cmimeve per njesi 7278 (shtate mije e dyqind e shtatedhjete e tete) leke pa t.v.sh 2,656,486 Lidhur Kontrata NELSA SHPK Cmimi per Njesi 3055
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Gramsh Drejtoria e Shërbimit Spitalor Gramsh Blerje Artikuj Ushqimore 2,541,850 Lidhur Kontrata NELSA SHPK 2,098,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Loti 1 Buke 800,000 Njoftuar Fituesi NELSA SHPK 700,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Loti 3 Bylmet 1,369,500 Njoftuar Fituesi NELSA SHPK 1,301,600.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës Loti 4 Fruta Perime 704,920 Njoftuar Fituesi NELSA SHPK 657,680.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Krujë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Krujë Loti 6 - Blerje perime. 286,000 Njoftuar Fituesi NELSA SHPK 233,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Loti Nr. 5: Blerje Buke 454,167 Lidhur Kontrata NELSA SHPK 350,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Loti Nr. 3: Blerje Mishi 330,458 Lidhur Kontrata NELSA SHPK 295,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Loti Nr. 2: Blerje Bulmeti 655,963 Lidhur Kontrata NELSA SHPK 521,400.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Loti Nr. 1: Blerje Ushqimesh 338,432 Lidhur Kontrata NELSA SHPK 272,600.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Blerje Ushqimesh per shtepite Mbeshtetse 1,770,250 Lidhur Kontrata NELSA SHPK 1,676,935.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Blerje ushqimesh 261,431 Lidhur Kontrata NELSA SHPK 258,480.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Shtesë kontrate: Furnizime dhe shërbime me ushqim për mencat, Lot Nr.1 Blerje Ushqimore 38,360 Lidhur Kontrata +Shtesë NELSA SHPK 38,360.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Shtesë kontrate: Furnizime dhe shërbime me ushqim për mencat, Loti Nr.2 Blerje Bulmet 107,000 Lidhur Kontrata +Shtesë NELSA SHPK 107,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Shtesë kontrate: Furnizime dhe shërbime me ushqim për mencat, Loti Nr.3 Blerje Mish Vici 91,980 Lidhur Kontrata +Shtesë NELSA SHPK 91,980.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Shtesë kontrate: Furnizime dhe shërbime me ushqim për mencat, Loti Nr.4 Blerje Perime 38,990 Lidhur Kontrata +Shtesë NELSA SHPK 38,990.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Shtesë kontrate: Furnizime dhe shërbime me ushqim për mencat, Loti Nr.5 Blerje Buke 59,280 Lidhur Kontrata +Shtesë NELSA SHPK 59,280.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Shtesë kontrate: Blerje ushqime 939,475 Lidhur Kontrata +Shtesë NELSA SHPK 939,475.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Furnizim dhe shërbime me ushqim për mencat- Loti 1 - Blerje bulmeti 686,550 Lidhur Kontrata NELSA SHPK 535,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Furnizim dhe shërbime me ushqim për mencat- Loti 2 - Blerje mishi 517,600 Lidhur Kontrata NELSA SHPK 461,160.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Furnizim dhe shërbime me ushqim për mencat- Loti 3 - Blerje buke 446,500 Lidhur Kontrata NELSA SHPK 210,150.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Furnizim dhe shërbime me ushqim për mencat- Loti 4 - Blerje perime 230,128 Lidhur Kontrata NELSA SHPK 296,400.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Furnizim dhe shërbime me ushqim për mencat- Loti 5 - Blerje ushqimesh 409,222 Lidhur Kontrata NELSA SHPK 398,825.00
Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Qendra Kombëtare e Transfuzionit të Gjakut Blerje lëngje frutash dhe kekë për dhururesit 1,862,000 Lidhur Kontrata NELSA SHPK 1,615,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Furnizim dhe shërbime me ushqim për mencat- Financuar nga Buxheti i Shtetit 305,888 Lidhur Kontrata NELSA SHPK 303,185.00
Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Spitali Universitar Obstetrik-Gjinekologjik "Koco Gliozheni" Tiranë Blerje ushqime 4,930,500 Lidhur Kontrata NELSA SHPK 4,698,000.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Blerje ushqime 134,400 Lidhur Kontrata NELSA SHPK 134,400.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Shtesë kontrate: "Blerje ushqimesh" 27,880 Lidhur Kontrata +Shtesë NELSA SHPK 27,880.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Shtesë kontrate: "Blerje mish vici" 129,580 Lidhur Kontrata +Shtesë NELSA SHPK 129,580.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat Shtesë kontrate: "Blerje perime" 66,400 Lidhur Kontrata +Shtesë NELSA SHPK 66,400.00


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.