Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Sotiraq Plasari 8 9,120,170 8 9,120,170 8,213,900

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Riparim, mirmbajtje te automjeteve per nevojat spitalore, te Spitalit Korce .
Minikontrata II.
Lidhur Kontrata Sotiraq Plasari
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Riparim, mirmbajtje te automjeteve per nevojat spitalore, te Spitalit Korce Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj 2,333,300 Lidhur Kontrata Sotiraq Plasari 1,969,500.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader : Riparim, mirmbajtje te automjeteve per nevojat spitalore, te Spitalit Korce.
Minikontrata I.
Lidhur Kontrata Sotiraq Plasari
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Riparim, mirmbajtje te automjeteve per nevojat spitalore, te Spitalit Korce Marreveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj 2,333,300 Njoftuar Fituesi Sotiraq Plasari 1,969,500.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Riparim e mirëmbajtje e automjeteve të Spitalit Korçë 2,185,170 Lidhur Kontrata Sotiraq Plasari 2,054,600.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Shtesë kontrate: Riparim mirëmbajtje automjete për Spitalin Korçë 311,600 Lidhur Kontrata +Shtesë Sotiraq Plasari 311,600.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Riparim, mirëmbajtje të automjeteve për nevojat spitalore, të Spitalit Korcë 1,607,000 Njoftuar Fituesi Sotiraq Plasari 1,558,900.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë Shtesë kontrate: "Riparim dhe mirëmbajtje e automjeteve për Spitalin Korçë" 349,800 Lidhur Kontrata +Shtesë Sotiraq Plasari 349,800.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.