Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Lulzim Hasballa 8 14,215,410 8 14,215,410 14,161,232

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Blerje ushqime per nevojat spitalore Marreveshje Kuadër - me afat 12 muaj me nje operatorë ekonomik ku të gjitha kushtet janë të percaktuara 3,300,000 Lidhur Kontrata Lulzim Hasballa 3,288,924.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Blerje ushqime e përsëritur 2,817,016 Rishpallje me Lidhje Kontrate Lulzim Hasballa 2,806,696.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Blerje ushqime spitalore per nevoja emergjente 497,544 Lidhur Kontrata Lulzim Hasballa 494,286.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Shtesë kontrate: Blerje ushqime për nevoja spitalore 559,146 Lidhur Kontrata +Shtesë Lulzim Hasballa 559,146.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Blerje ushqime për nevoja spitalore 2,800,000 Lidhur Kontrata Lulzim Hasballa 2,795,811.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Shtesë Kontrate: Blerje ushqime për nevoja spitalore 541,700 Lidhur Kontrata +Shtesë Lulzim Hasballa 541,700.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Blerje ushqime për nevoja spitalore 2,723,840 Lidhur Kontrata Lulzim Hasballa 2,708,508.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shërbimit Spitalor Librazhd Blerje ushqime për nevojat emergjente të spitalit 976,164 Lidhur Kontrata Lulzim Hasballa 966,161.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.