Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
11 Farma Net Albania 161 305,155,739 161 305,155,739 208,816,034

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 13 Phytomenadion (Vitamin K) 3,310,094 Njoftuar Fituesi Farma Net Albania 44.3 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 108 Naloxone 967,219 Njoftuar Fituesi Farma Net Albania 299 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 117 Phenytoin sodium 2,426,824 Njoftuar Fituesi Farma Net Albania 391 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 6 Benzylpenicillin potassium 2,623,630 Njoftuar Fituesi Farma Net Albania 262.50 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 37 Viper venom antiserum 7,817,562 Njoftuar Fituesi Farma Net Albania 7,360.00  leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 40 Isoflurane 21,405,180 Njoftuar Fituesi Farma Net Albania 2,290 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Loti 44 PPD Tuberculin 1,243,467 Njoftuar Fituesi Farma Net Albania 2,340.00 leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë “Blerje barna dhe materiale mjekimi për qendrat shëndetësore që mbulojnë me shërbim zonat turistike verore për sezonin 2020, 2021 si dhe për qendrat shëndetësore që bllokohen gjatë sezonit të dimrit 2020-2021 dhe 2021-2022” 87,646,057 Njoftuar Fituesi Farma Net Albania 86,935,174.75
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë Blerje monitor pacienti dhe aspirator personal per nevoja te srv 800,000 Njoftuar Fituesi Farma Net Albania 791,000.00
Spitali Rajonal Vlorë Spitali Rajonal Vlorë blerje CPAP(kit) 800,000 Njoftuar Fituesi Farma Net Albania 781,200.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 3 - Furnizim vendosje aspirator te levizshem me aksesoret perkates 1,984,500 Njoftuar Fituesi Farma Net Albania 1,313,325.00
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Loti 4 - Furnizim vendosje transpotues pacienti (roller board) me aksesoret perkates Njoftuar Fituesi Farma Net Albania
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 4 - Furnizim vendosje transpotues pacienti (roller board) me aksesoret perkates 1,592,500 Njoftuar Fituesi Farma Net Albania 645,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Drejtoria e Spitalit Rajonal Lezhë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Lot2 Viper venom antiserum Lidhur Kontrata Farma Net Albania 7,960 Leke per njesi.
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Lot7 Oxytocin Lidhur Kontrata Farma Net Albania 47 Leke per njesi.
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Drejtoria e Shërbimit Spitalor Bulqizë Kontrate ne baze te nje Marreveshje kuader: Lot2 Viper venom antiserum Lidhur Kontrata Farma Net Albania 7,960 Leke per njesi.
Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza" Loti 21: Sistemi Nervor - Naloxone 8,639,752 Njoftuar Fituesi Farma Net Albania 277 leke per njesi.
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Loti 8 Laboratori Anatomopatologjise 703,000 Njoftuar Fituesi Farma Net Albania 22,820 leke per njesi
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Loti 7 Materiale konsumi per kryerjen e procedurave laboratorike nga marrja e mostres deri ne rezultatin e analizes dhe kimikate 1,421,158 Njoftuar Fituesi Farma Net Albania 17467.65 leke per njesi
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë B16 - Blerje barna të ndryshme për përdorim spitalor.
Lot2 Viper venom antiserum
5,454,899 Njoftuar Fituesi Farma Net Albania 7,960 Leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë B16 - Blerje barna të ndryshme për përdorim spitalor.
Lot7 Oxytocin
4,200,719 Njoftuar Fituesi Farma Net Albania 47 Leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë B16 - Blerje barna të ndryshme për përdorim spitalor.
Lot14 Benzylpenicillin potassium
339,591 Njoftuar Fituesi Farma Net Albania 153.5 Leke per njesi.
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Qendra Shëndetësore Divjakë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Blerje barna dhe materiale konsumi për qendrat shëndetësore që mbulojnë me shërbim zonat turistike verore 2019 si dhe qendrat shëndetësore që bllokohen gjatë dimrit sezoni 2019-2020 Lidhur Kontrata Farma Net Albania
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Qendra Shëndetësore Nr.1, Vlorë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Blerje barna dhe materiale konsumi për qendrat shëndetësore që mbulojnë me shërbim zonat turistike verore 2019 si dhe qendrat shëndetësore që bllokohen gjatë dimrit sezoni 2019-2020 Lidhur Kontrata Farma Net Albania
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Qendra Shëndetësore Nr.2, Vlorë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Blerje barna dhe materiale konsumi për qendrat shëndetësore që mbulojnë me shërbim zonat turistike verore 2019 si dhe qendrat shëndetësore që bllokohen gjatë dimrit sezoni 2019-2020 Lidhur Kontrata Farma Net Albania
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Qendra Shëndetësore Orikum, Vlorë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Blerje barna dhe materiale konsumi për qendrat shëndetësore që mbulojnë me shërbim zonat turistike verore 2019 si dhe qendrat shëndetësore që bllokohen gjatë dimrit sezoni 2019-2020 Lidhur Kontrata Farma Net Albania
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Qendra Shëndetësore Pogradec Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Blerje barna dhe materiale konsumi për qendrat shëndetësore që mbulojnë me shërbim zonat turistike verore 2019 si dhe qendrat shëndetësore që bllokohen gjatë dimrit sezoni 2019-2020 Lidhur Kontrata Farma Net Albania
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Qendra Shëndetësore Nr.3, Vlorë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Blerje barna dhe materiale konsumi për qendrat shëndetësore që mbulojnë me shërbim zonat turistike verore 2019 si dhe qendrat shëndetësore që bllokohen gjatë dimrit sezoni 2019-2020 Lidhur Kontrata Farma Net Albania
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Qendra Shëndetësore Nr.4, Vlorë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Blerje barna dhe materiale konsumi për qendrat shëndetësore që mbulojnë me shërbim zonat turistike verore 2019 si dhe qendrat shëndetësore që bllokohen gjatë dimrit sezoni 2019-2020 Lidhur Kontrata Farma Net Albania
Aparati i Ministrisë së Shëndetësisë Qendra Shëndetësore Himarë Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Blerje barna dhe materiale konsumi për qendrat shëndetësore që mbulojnë me shërbim zonat turistike verore 2019 si dhe qendrat shëndetësore që bllokohen gjatë dimrit sezoni 2019-2020 Lidhur Kontrata Farma Net Albania


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.