Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Operator Ekonomik Kontraktues Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
2 UNIVERS SERVIS 5 174,469,831 5 174,469,831 22,866,802

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Furnizimi i Sherbimit te Lavanderise per Spitalin Rajonal Durres 149,168,668 Njoftuar Fituesi UNIVERS SERVIS 248.00 Lekë per njesi
Spitali Rajonal Durrës Spitali Rajonal Durrës Furnizim I Sherbimit Te Lavanterise Per Spitalin Rajonal Durres. 20,739,600 Lidhur Kontrata UNIVERS SERVIS 18,873,036.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Sherbimi i Lavanterise 725,000 Lidhur Kontrata UNIVERS SERVIS 696,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Sherbim i Lavanterise 769,080 Lidhur Kontrata UNIVERS SERVIS 725,000.00
Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Drejtoria e Spitalit Rajonal Berat Sherbimi i Lavanterise 3,067,483 Njoftuar Fituesi UNIVERS SERVIS 2,572,518.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.