Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mallakastër 1 5 5,105,192 5 5,105,192 4,516,316

Lista e tenderave

  • < me para
  • 1
  • me pas >
Autoritet Prokurues Institucion Kontraktues/Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mallakastër Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mallakastër Shërbim i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje private, të Spitalit Mallakaster 2,076,102 Rishpallje me Lidhje Kontrate Nazeri 2000 SHPK 2,012,914.80
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mallakastër Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mallakastër Shërbim me roje private i Spitalit Mallakastër 231,991 Lidhur Kontrata Nazeri 2000 SHPK 192,416.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mallakastër Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mallakastër Shërbim i ruajtjes dhe sigurisë fizike me roje private të Spitalit Mallakastër 1,842,500 Lidhur Kontrata Nazeri 2000 SHPK 1,359,575.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mallakastër Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mallakastër Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private i Spitalit Mallakastër 224,969 Lidhur Kontrata Nazeri 2000 SHPK 224,389.00
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mallakastër Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mallakastër Shërbimi i ruajtjes së sigurisë me roje private 729,630 Lidhur Kontrata Nazeri 2000 SHPK 727,021.00
  • < me para
  • 1
  • me pas >


Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.