Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Rezultate pėrmbledhėse sipas kritereve tė pėrzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatorėve ekonomik Nr. i tenderave tė shpallur Fondi limit pėr tenderat e shpallur (nė Lekė, pa TVSH) Nr. i tenderave tė shpallur me fitues Fondi limit pėr tenderat e shpallur me fitues (nė Lekė, pa TVSH) Vlera totale e shpallur fituese (nė Lekė, pa TVSH)
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd 23 75 77,240,428 72 64,601,176 57,168,703

Lista e tenderave

Autoritet Prokurues Institucion Tenderues Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Lekė Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Blerje ushqime 2,817,016 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Blerje lėndė djegėse pėr ngrohje (briket pellet) 2,754,000 Njoftuar Fituesi 0
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shėrbimi privat i sigurisė fizike 6,122,236 Shpallur Procedura
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Mirėmbajtje objekte ndėrtimore, impjantistike e pajisje mobilimi 850,000 Lidhur Kontrata AL-Dok SHPK 630000
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shėrbimi i ruajtjes sė sigurisė fizike me roje private 3,847,620 Njoftuar Fituesi Nazeri 2000 SHPK 3576234
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Blerje ushqime pėr nevoja spitalore 2,800,000 Lidhur Kontrata Lulzim Hasballa 2795811
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Blerje shtypshkrime 850,000 Lidhur Kontrata Rama Graf SHPK 593876
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Blerje medikamente pėr nevoja tė Spitalit Pėrmet 823,981 Lidhur Kontrata FLORFARMA SHPK 823981
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Blerje lėndė djegėse pėr ngrohje (briket pellet) 3,545,680 Lidhur Kontrata FA & BI SHPK 3537972
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Blerje medikamente pėr nevojat emergjente tė spitalit 3,903,641 Lidhur Kontrata CFO PHARMA  3249580.14166667
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje barna Sistemi nervor dhe Sistemi respirator dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore ndarė nė lote, gjithsej 19 lote, (B7- 1bar/1lot) (Loti 7) 8,840 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 7366
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje barna anti infektive tė pėrgjithshėm pėr nevoja spitalore ndarė nė lote, gjithsej 2 lote (Loti 2) 9,700 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 8083
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje barna hormonale sistemike dhe hormonale seksuale, metabolizmi dhe trakti tretės, sistemi nervor pėr nevoja spitalore ndarė nė lote, gjithsej 4 lote, (Loti 1) 46,000 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 38333
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje barna anestezi-reanimacion, sistemi anti-infektiv tė pėrgjithshėm sistemike, hormonet seksuale, gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore, ndarė nė 35 lote, (B1- 1bar/1lot) (Lotet 13, 23, 24, 28) 51,390 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 42825
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje barna anti-infektive tė pėrgjithshme, Atituberkulare, Antineoplastike, Imunomodulare, dermatologjike, gjaku dhe organe formuese tė gjakut, Psikiatria , Sistemi kardiovaskular dhe sistemi muskulo-skeletik pėr nevoja spitalore ndarė nė 24 lote, (Lotet 1, 21, 22) 173,940 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 144950
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje barna hormonale sistemike, hormonet seksuale, Metabolizmi dhe trakti tretės, Lėndė kontrasti per CT dhe Lėndė kontrasti pėr MRI pėr nevoja spitalore ndarė nė 24 lote, (B6- 1bar/1lot) (Loti 3) 7,518 Lidhur Kontrata +Shtesė TRIMED SHPK 6265
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje barna anestezi reanimacion, sistemi anti-infektive tė pėrgjithshėm dhe gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore ndareė nė lote, gjithsej 35 lote, 1bar/1 lot (Loti 5, 31) 38,700 Lidhur Kontrata +Shtesė INCOMED SHPK 32250
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje barna Sistemi nervor dhe Sistemi respirator dhe Gjaku dhe organet formuese te gjakut per nevoja spitalore ndare ne lote, gjithsej 19 lote, (B7- 1bar/1lot) (Loti 18) 5,096 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 4246.66666666667
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje barna Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore ndarė nė 12 lote,1bar/1 lot (Loti 6) 41,200 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 34333.3333333333
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje Sodium Chloride (0.9%-500 ml), pėr nevoja spitalore 153,280 Lidhur Kontrata +Shtesė EDNA - FARMA SHPK 127733.333333333
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shėrbimi privat i sigurisė fizikė pėr nevoja emergjente 1,441,470 Lidhur Kontrata Nazeri 2000 SHPK 1441470
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje barna anti infektive te pergjithshem, gjaku dhe organet formuese te gjakut dhe sistemi respirator per nevoja spitalore ndare ne lote, gjithsej 3 lote, (Loti 3) 4,233 Lidhur Kontrata +Shtesė Alfarmakos SHPK 3527.33333333333
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje barna gjaku dhe organet formuese te gjakut,antineoplastike dhe imunomodulatore,hormonale sistemike,hormonet seksuale, metabolizmi dhe trakti tretes dhe sistemi nervor, per nevoja spitalore ndare ne lote, gjithsej 8 lote (B15 - Loti 3,4,5,7) 198,630 Lidhur Kontrata +Shtesė Alfarmakos SHPK 165525
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje materiale mjekimi konsumabėl dhe kirurgjikale pėr nevojat e institucioneve spitalore (MM2) 59,142 Lidhur Kontrata +Shtesė EUROMED SHPK 59142
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje barna anestezi-reanimacion, sistemi anti-infektiv tė pėrgjithshėm sistemike, hormonet seksuale, gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore ndarė nė lote, gjithsej 35 lote, 1bar/1 lot (B1- 1bar/1lot) (Loti 30) 54,188 Lidhur Kontrata +Shtesė VINIFARMA SHPK 45156.6666666667
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Loti 1 - Furnizimi me lėndė djegėse pėr automjete Diesel (Gazoil) 191,877 Lidhur Kontrata +Shtesė Kastrati SHA - Kastrati SHPK 191877
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje barna Sistemi nervor, Sistemi respirator dhe Gjaku dhe organet formuese te gjakut per nevoja spitalore ndare ne lote - Loti 5 1,505 Lidhur Kontrata +Shtesė FLORFARMA SHPK 1505
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė kontrate: Blerje barna antineoplastike dhe immunomodulatore dhe Gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore ndarė nė lote, gjithsej 20 lote, (Loti 19) 1,505 Lidhur Kontrata +Shtesė FLORFARMA SHPK 1505
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Blerje materiale mjekimi pėr nevoja emergjente pėr spitalin 1,579,462 Lidhur Kontrata EUROMED SHPK 1578186
Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Drejtoria e Shėrbimit Spitalor Librazhd Shtesė Kontrate: Blerje barna gjaku dhe organet formuese tė gjakut pėr nevoja spitalore ndarė nė lote, gjithsej 12 lote, 1bar/1 lot(B3- 1bar/1lot) (Loti 11) 899,038 Lidhur Kontrata +Shtesė Aldosch-Farma SHPK 899038.333333333