Open Procurement Albania

Blerje barna B2 - Dermatologjike, hormonale sistemike, hormonet seksuale, gjaku dhe organet formuese të gjakut, lëndë kontrasti gastrointestinal, Metabolizmi dhe trakti tretës. Loti 3 - Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Methylprednisolone 40 mg, Flakon/ Ampule

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
Objekti i Tenderit Blerje barna B2 - Dermatologjike, hormonale sistemike, hormonet seksuale, gjaku dhe organet formuese të gjakut, lëndë kontrasti gastrointestinal, Metabolizmi dhe trakti tretës. Loti 3 - Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Methylprednisolone 40 mg, Flakon/ Ampule
Nr. Reference REF-20740-07-14-2017
Vlera / Fondi Limit 20 779,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 17-07-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 27-07-2017
Data e mbajtjes se tenderit 27-07-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues TRIMED SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • TRIMED SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates 25-08-2017
  Kohezgjatja e kontrates 15-12-2017
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TRIMED SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TRIMED SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TRIMED SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TRIMED SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Formulari i njoftimit të kontratës
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.35 - Dt.04-09-2017

  Blerje barna B2 - Dermatologjike, hormonale sistemike, hormonet seksuale, gjaku dhe organet formuese të gjakut, lëndë kontrasti gastrointestinal, Metabolizmi dhe trakti tretës. Loti 3 - Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Methylprednisolone 40 mg, Flakon/ Ampule

  Autoritet Prokurues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
  Institucion Kontraktues Qendra Spitalore Universitare "Nënë Tereza"
  Objekti i Tenderit Blerje barna B2 - Dermatologjike, hormonale sistemike, hormonet seksuale, gjaku dhe organet formuese të gjakut, lëndë kontrasti gastrointestinal, Metabolizmi dhe trakti tretës. Loti 3 - Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale Methylprednisolone 40 mg, Flakon/ Ampule
  Nr. Reference REF-13998-05-21-2017
  Vlera / Fondi Limit 20 779,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit 22-05-2017
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-06-2017
  Data e mbajtjes se tenderit 01-06-2017
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 15-12-2017
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Anullohet për arsye se nuk është paraqitur asnjë ofertë brenda afateve kohore
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit Formulari i njoftimit të kontratës
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Nr.24 - Dt.19-06-2017

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.