Open Procurement Albania

Blerje lëndë djegëse pelet druri, për kaldajat e Spitalit Korcë. Marrëveshje Kuadër - me nje operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 5 muaj

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë
Objekti i Tenderit Blerje lëndë djegëse pelet druri, për kaldajat e Spitalit Korcë. Marrëveshje Kuadër - me nje operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 5 muaj. Fondi limit për kg 52.3 lekë pa TVSH, ose 62.76 leke me TVSH, vënë në dispozicion nga Buxheti i Shtetit.
Fondi i Marrëveshjes Kuadër për 5 muaj- 17,259,000 leke pa TVSH, ose 20,710,800 leke me TVSH.
Fondi limit per kg 52.3 leke pa TVSH, ose 62.76 lekë pa TVSH, ose 62.76 (gjashtedhjete e dy pike shtatedhjete e gjashte) leke me TVSH.
Nr. Reference REF-41333-01-22-2018
Vlera / Fondi Limit 17 259 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 24-01-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-03-2018
Data e mbajtjes se tenderit 15-03-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues IGMA SHPK
Sulollari SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • IGMA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 17 193 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 03-04-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga data 15.10.2018 deri në datë 15.03.2019
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka ankesa.
  Eshte skualifikuar:
  1) Operatori ekonomik Sulollari SHPK
  Nuk ka paraqitur oferte ekonomike.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Shërbimit Spitalor Korçë REF-41333-01-22-2018
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit NR.14 - DT.10-04-2018
  Lidhja e Kontrates


  Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


  Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.