Open Procurement Albania

Ruajtja e godinës dhe e ambienteve rrethuese të godines se institucionit me roje private

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan
Objekti i Tenderit Ruajtja e godinës dhe e ambienteve rrethuese të godines se institucionit me roje private - financuar nga Buxheti i Shtetit. Marrëveshje Kuader - me nje operator ekonomik ku te gjitha kushtet jane te percaktuara - me afat 12 muaj. Fondi limit per nje vendroje/DITORE 7.986,97 leke pa tvsh
Nr. Reference REF-42215-01-25-2018
Vlera / Fondi Limit 20 533 377,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 26-01-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-02-2018
Data e mbajtjes se tenderit 19-02-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues KUMRIA 1 SHPK
NAZERI 2000
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KUMRIA 1 SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7 988,96
  Data e shpalljes se fituesit 09-05-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa dhe ka marrë përgjigje në datë 21.03.2018.
  Eshte skualifikuar:
  1) Operatori ekonomik NAZERI 2002 sepse:
  Nuk permbush kriteret e vecanta te kerkuara ne DST. Konkretisht:
  a. Nuk ka paraqitur borderot e rrogave te punonjeve paguar ne banke konform VKM-se “Për pagën minimale” dhe Ligjit 75/2014. Pra nuk ka paraqitur borderon e pagave/rrogave te punonjeve paguar ne banka per periudhen Maj-Dhjetor 2017 per jo me pak se 35 punonjese sherbimi per çdo muaj te percaktuar ne dokumentat e tenderit, duke mos plotesuar kriteret e vecanta per kualifikim, shtojca 8, kapaciteti teknik, pika 4, modifikuar me shtojcen mbi modifikimin e dokumentave te tenderit date 16.02.2018 kerkuar ne DST.
  b. Nuk ka paraqitur numrin e çertifikatave te punonjesve te kerkuara konforme ligjit 75/2014 me afat 4-vjecar, nga 35 çertifikata te vlefshme ka paraqitur vetem 18, ndersa çertifikatave te tjera te punonjesve u ka mbaruar afati i vlefshmerise, , duke mos plotesuar kriteret e vecanta per kualifikim, kapaciteti ligjor pika 2,1/3, kerkuar ne DST.
  c. Vertetimi performances leshuar nga Drejtoria Vendore e Policisë Elbasan me nr.871 date 07.02.2018, nuk verteton se Qendra e Kontrollit me adrese dytesore Elbasan ka te instaluar/miratuar burim te dyte alternativ energjie per funksionimin 24 ore pa nderpreje. duke mos plotesuar kriteret e vecanta per kualifikim, kapaciteti ligjor pika 2, kerkuar ne DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan REF-42215-01-25-2018
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  modifikime
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates


  Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


  Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.