Open Procurement Albania

Loti 4 - Tuba dhe konsumable

Autoritet Prokurues Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë
Institucion Kontraktues Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë
Objekti i Tenderit Blerje Kite dhe Reagente ndarë në Lote - financuar nga Buxheti i shtetit. Marrëveshje Kuadër me disa operatorë ekonomikë (një operator të vetëm ekonomik për secilin Lot) - kur të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 12 muaj. Loti 4 - Tuba dhe konsumable
Nr. Reference REF-45317-02-08-2018
Vlera / Fondi Limit 626 225,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 09-02-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-03-2018
Data e mbajtjes se tenderit 05-03-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues EUROMED SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EUROMED SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 499 400,00
  Data e shpalljes se fituesit 23-03-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Spitali Universitar "Shefqet Ndroqi" Tiranë REF-45317-02-08-2018
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.