Open Procurement Albania

Loti 3 - Blerje material konsumi laboratorik per laboratore klinik biokimik

Autoritet Prokurues Spitali Sarandë
Institucion Kontraktues Spitali Sarandë
Objekti i Tenderit Blerje kite,reagent e material konsumi laboratorik - 3 Lote nga Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë – Marrëveshje Kuadër - me disa operator ekonomik, ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 12 muaj. Loti 3 - Blerje material konsumi laboratorik për laboratorë klinik - biokimik
Nr. Reference REF-52790-02-28-2018
Vlera / Fondi Limit 425 855,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 01-03-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-03-2018
Data e mbajtjes se tenderit 12-03-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues EUROMED SHPK
MEDIAL SHPK
BIOMEDICAL ALBANIA DISTRIBUTION SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EUROMED SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 230 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 29-03-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa dhe skualifikime.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Spitali Sarandë REF-52790-02-28-2018
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Loti 3 - Blerje material konsumi laboratorik per laboratore klinik biokimik

  Autoritet Prokurues Spitali Sarandë
  Institucion Kontraktues Spitali Sarandë
  Objekti i Tenderit Blerje kite,reagent e material konsumi laboratorik - 3 Lote nga Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë – Marrëveshje Kuadër - me disa operator ekonomik, ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 12 muaj. Loti 3 - Blerje material konsumi laboratorik për laboratorë klinik - biokimik
  Nr. Reference REF-52790-02-28-2018
  Vlera / Fondi Limit 230 000,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
  Data e Njoftimit te Tenderit 01-03-2018
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-03-2018
  Data e mbajtjes se tenderit 12-03-2018
  Nr. i Operatoreve Konkurues 3
  Operatore Konkurues EUROMED SHPK
  MEDIAL SHPK
  BIOMEDICAL ALBANIA DISTRIBUTION SHPK
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • EUROMED SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 230 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 29-03-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 276 000,00
  Data e lidhjes se kontrates 16-04-2018
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per EUROMED SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.18 - Dt.07-05-2018

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.