Open Procurement Albania

Trajtimin e mbetjeve spitalore për SUT Marrëveshje Kuadër me nje Operator Ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara, për një përiudhë 12 mujore nga nënshkrimi i Marreveshjes Kuader

Autoritet Prokurues Spitali Universitar i Traumës
Institucion Kontraktues Spitali Universitar i Traumës
Objekti i Tenderit Trajtimin e mbetjeve spitalore për SUT Marrëveshje Kuadër me nje Operator Ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara, për një përiudhë 12 mujore nga nënshkrimi i Marreveshjes Kuader.

Fondi limit eshte 462.5 (katërqind e gjashtëdhjetë e dy pikë pesë) Lekë pa TVSH, ku fondi limit nënkupton çmimin të përllogaritur për njësi për një kilogram mbetje spitalore te trajtuara.

Oferta fiuese ka vleren :462.50 leke pa TVSH.
Nr. Reference REF-66199-04-30-2018
Vlera / Fondi Limit 463,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 02-05-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-05-2018
Data e mbajtjes se tenderit 25-05-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues ECO RICIKLIM SHPK
Medi –TEL SHPK
EUROGJICI SECURITY SHPK
BYLIS PHARMA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ECO RICIKLIM
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 27-06-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1. Medi –TEL Sh.p.k
  Oferta e paraqitur nga ky operator eshte mbi fondin limit te percaktuar nga Autoriteti Kontraktor.
  2. EUROGJICI SECURITY Shpk
  Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike dhe dokumentacionin kualifikues të kërkuar në DST.
  . 3. BYLIS PHARMA Shpk
  Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike dhe dokumentacionin kualifikues të kërkuar në DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Spitali Universitar i Traumës REF-66199-04-30-2018
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates


  Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


  Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.