Open Procurement Albania

Loti 5 Human Antitetanus Immunoglobulin 250 IU/1ml

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Mungese konkurrence
 • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan
Objekti i Tenderit Loti 5 Human Antitetanus Immunoglobulin 250 IU/l.
Oferta fituesshte 1142 lek(njemije e njeqind e dyzet e dy)cmim per njesi leke pa tvsh.
Nr. Reference REF-67697-05-08-2018
Vlera / Fondi Limit 2 183 121,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 09-05-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-05-2018
Data e mbajtjes se tenderit 21-05-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 1
Operatore Konkurues MEDICAMENTA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • MEDICAMENTA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 13-06-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2 181 220,00
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Data e lidhjes së kontratës :

  •Numri i Kontratës: prot 1290 Data e Kontratës 18.06.2018;
  •Numri i Kontratës: prot 1893 Data e Kontratës 02.10.2018;
  •Numri i Kontratës: prot 204 Data e Kontratës 02.12.2019.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit Nr.24 - Dt.18-06-2018
  Lidhja e Kontrates Nr.05 - Dt.04-02-2019

  Loti 5 Human Antitetanus Immunoglobulin 250 IU/1ml

  Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

  • Mungese konkurrence
  • Prokurimi zhvillohet me nje konkurrent te vetem. Ligji shqiptar i lejon keto lloj procedurash. Shpesh keto procedura me shume se mungese konkurrence ne treg shfaqin opsione te formulimit te kritereve dhe afateve per dorezim dokument ne favor te nje kompanie te paramenduar klienteliste. Keto tendera meritojne te konsiderohen te ekspozuara dhe me risk

  Autoritet Prokurues Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan
  Institucion Kontraktues Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan
  Objekti i Tenderit Loti 5 Human Antitetanus Immunoglobulin 250 IU/l.
  Oferta fituesshte 1142 lek(njemije e njeqind e dyzet e dy)cmim per njesi leke pa tvsh.
  Nr. Reference REF-67697-05-08-2018
  Vlera / Fondi Limit 2 183 121,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi
  Data e Njoftimit te Tenderit 09-05-2018
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-05-2018
  Data e mbajtjes se tenderit 21-05-2018
  Nr. i Operatoreve Konkurues 1
  Operatore Konkurues MEDICAMENTA SHPK
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • MEDICAMENTA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 13-06-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan REF-67697-05-08-2018
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit Nr.24 - Dt.18-06-2018
  Lidhja e Kontrates

  Loti12 Human Antitetanus Immunoglobulin 250 IU/1ml

  Autoritet Prokurues Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan
  Institucion Kontraktues Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan
  Objekti i Tenderit Loti12 Human Antitetanus Immunoglobulin 250 IU/1ml
  Nr. Reference REF-66475-05-02-2018
  Vlera / Fondi Limit 2 183 121,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 03-05-2018
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-05-2018
  Data e mbajtjes se tenderit 25-05-2018
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Për shkaqe që dalin jashtë kontrollit të autoritetit kontraktor dhe të paparashikueshme në kohën e fillimit të procedurës së prokurimit, duke respektuar parimet e barazisë dhe të transparencës, sipas përcaktimit në rregullat e prokurimit publik.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Nr.19 - Dt.14-05-2018


  Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


  Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.