Open Procurement Albania

Loti 16 Biphasic Human Insulin (produced by technique called AND recombinant on Escherichia coli's strain) x 100IU/ml Cartridge

Autoritet Prokurues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës
Institucion Kontraktues Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës
Objekti i Tenderit Blerje barna Anti-infektive te pergjithshem, Antituberkulare, Barna hormonale sistemike, hormonet seksuale, Gjaku dhe organet formuese te gjakut, Metabolizmi dhe trakti tretes, Organet e shqisave, Sistemi kardiovaskular, Sistemi nervor”, ndarë në Lote gjithsej 30 Lote -Marrëveshje Kuadër me disa operatorë ekonomik-ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara - me afat 1 vjeçar (12 muaj) .

Loti 16 Biphasic Human Insulin (produced by technique called AND recombinant on Escherichia coli's strain) x 100IU/ml Cartridge
Nr. Reference REF-77940-07-04-2018
Vlera / Fondi Limit 10 728,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 05-07-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-07-2018
Data e mbajtjes se tenderit 18-07-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Nuk është paraqitur asnjë ofertë brenda afateve kohore.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kukës REF-77940-07-04-2018
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Nr.32 - Dt.13-08-2018


  Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


  Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.