Open Procurement Albania

Shërbim lyerje ndërtesash për Spitalin Rajonal Durrës

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Spitali Rajonal Durrës
Objekti i Tenderit Shërbim lyerje ndërtesash për Spitalin Rajonal Durrës
Nr. Reference REF-88989-10-08-2018
Vlera / Fondi Limit 3 788 660,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 09-10-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-10-2018
Data e mbajtjes se tenderit 19-10-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues MENI SHPK
ALTEC SHPK
DELIA IMPEX SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Meni SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 056 500,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-11-2018
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë s kualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1- DELIA IMPEX SHPK:
  Ofertuesi nuk ka paraqitur asnje nga dokumentat e kerkuara ne DT. Ofertuesi nuk plotëson kapacitetin ekonomik-financiar, teknik-profesional, te kerkuar ne DT. Ofertuesi nuk ka paraqitur oferte ekonomike.

  2- ALTEC SHPK : Ofertuesi nuk plotëson kriterin e përcaktuar pikën 6 të seksionit 2.3 “Kapaciteti teknik” të DT, sepse nuk paraqiti leje drejtimi per drejtuesin e mjetit per makinën e transportit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit Nr.45 - Dt.12-11-2018
  Lidhja e Kontrates

  Shërbim lyerje ndërtesash për Spitalin Rajonal Durrës

  Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
  Institucion Kontraktues Spitali Rajonal Durrës
  Objekti i Tenderit Shërbim lyerje ndërtesash për Spitalin Rajonal Durrës
  Nr. Reference REF-81819-08-02-2018
  Vlera / Fondi Limit 3 788 660,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 03-08-2018
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 27-08-2018
  Data e mbajtjes se tenderit 27-08-2018
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Për shkaqe që dalin jashtë kontrollit të autoritetit kontraktor dhe të paparashikueshme në kohën e fillimit të procedurës së prokurimit, duke respektuar parimet e barazisë dhe të transparencës, sipas përcaktimit në rregullat e prokurimit publik.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-81819-08-02-2018
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Nr.39 - Dt.01-10-2018


  Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


  Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.