Open Procurement Albania

Furnizim vendosje UPS 3 (tre) fazor për Reanimacionin e SUT

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Spitali Universitar i Traumës
Institucion Kontraktues Spitali Universitar i Traumës
Objekti i Tenderit Furnizim vendosje UPS 3 (tre) fazor për Reanimacionin e SUT
Nr. Reference REF-89869-10-15-2018
Vlera / Fondi Limit 2 957 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 16-10-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-12-2018
Data e mbajtjes se tenderit 26-12-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues EMC Group SHPK
BNT ELECTRONICS SHPK
COMFORT SHPK
FREDI-A SHPK
A BI ESSE SHPK
SINTEZA CO SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EMC Group
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 656 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 28-01-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 3 187 200,00
  Data e lidhjes se kontrates 11-02-2019
  Kohezgjatja e kontrates 7 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marrë përgjigje në datë 13.12.2018 me vendim K.P.P. 839/2018 dhe ne date 17-12-2019.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. “BNT ELECTRONICS” SHPK:
  Nuk ploteson dokumentacionin si me poshte:
  • Vertetimi i tatimeve jasht afatit ligjor, (i parifreskuar).
  • Vertetimi i OSHEE nuk perfshin periudhen koherente, Vertetimi i vjeter.
  • Sherbimi i ngjashem e barabarte me 40 % e fondit limit, Kontrata e ngjashme jasht afatit tre vjecar nga momenti i hapjes se ofertave.
  • Katalogu i Modelit te UPS I paperkthyer.5.Skeda teknike e paplotesuar si pas kerkeses se AK (Mungon).

  2. “COMFORT” SHPK :
  Nuk ploteson dokumentacionin si me poshte:
  • Sherbimi i ngjashem e barabarte me 40 % e fondit limit, Kontrata e ngjajshme jasht afatit tre vjecar nga momenti i hapjes se ofertave.
  • Mungon vertetimi i Realizimit te kontrates.
  • Skeda teknike e pa plotesuar sipas kerkeses se AK.
  3. “FREDI-A” SHPK :
  nuk ploteson dokumentacionin si me poshte:
  • Deklarata e permbushjes se kritereve te pergjithshme nuk eshte paraqitur nga OE. • Mungon Vertetimi i Sig Shoqerore.
  • Oferta Ekonomike e paraqitur nga OE nuk eshte e sakt ne vleren me TVSH, Gabimi ne perllogaritje e TVSH eshte ne masen 5 %.
  • Mungon Autorizim prodhuesi per OE pjesmarres ne procedure.
  • Skeda Teknike nuk perputhet me katalogun e produktit te paraqitur nga OE pjesmarres, si dhe katalogu eshte i paperkthyer.

  4. “A BI ESSE” SHPK :
  Nuk ploteson dokumentacionin si me poshte:
  • Skeda teknike e pa plotesuar sipas kerkeses se AK Konkretisht ne piken: 6.5, 9, 9.1, 9.2, 9.3, 11.1, 11.6 12.1, 12.2, 12.3, 12.4. Permasa fizike, te dhenat teknike si dhe pasha e UPS te paraqitur nga OE nuk jane ne perputhje me UPS e kerkuar nga AK. AK ka kerkuar qe pesha dhe permasat e UPS te jene sipas skedes teknike detyrimisht per arsye te hapsires ku do te instalohet UPS.
  • Perkthimi i katalogut te produktit te ofruar nga OE nuk perputhet me te dhenat teknike te paraqitur nga prodhuesi.

  5. “SINTEZA CO” SHPK :
  Nuk ploteson dokumentacionin si me poshte:
  • Katalogu i paperkthyer. 2. Skeda teknike e pa plotesuar sipas kerkeses se AK, konkretisht pikat: 6.4, 6.5, 6.9, 7.2, 7.3, 10.3, 11.1, 11.4, 11.6, 12.1, 12.2, 12.3, 12.4, 12.5, si dhe mungon vendi i orgjines se UPS.
  • Autorizimi i prodhuesit, nuk perputhet me vendin e orgjines te deklaruar nga OE ne skeden teknike. OE e deklaron produktin te prodhuar ne Kine, nderkoh qe ne autorizim deklarohet qe do te jete Produkt Europian i Prodhuar ne Bullgari.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Spitali Universitar i Traumës REF-89869-10-15-2018
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  modifikime
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit Nr.05 - Dt.04-02-2019
  Lidhja e Kontrates Nr.07 - Dt.18-02-2019


  Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


  Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.