Open Procurement Albania

SHERBIMI I RUAJTJES DHE SIGURISE

Autoritet Prokurues Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan
Institucion Kontraktues Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan
Objekti i Tenderit SHERBIMI I RUAJTJES DHE SIGURISE.
Oferta fituese eshte 263243.19 leke pa TVSH per 1 vend roje/muaj.
Nr. Reference REF-03762-01-14-2019
Vlera / Fondi Limit 22 356 474,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 15-01-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 07-02-2019
Data e mbajtjes se tenderit 07-02-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues KUMRIA 1
NAZERI 2000
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KUMRIA 1 SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit 21-02-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 26 534 914,58
  Data e lidhjes se kontrates 22-02-2020
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1. NAZERI 2000:
  Nuk ka paraqitur asnje dokument te kerkuar ne DST duke mos plotesuar kriteret e pergjithshme dhe te vecanta te kualifikimit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qendra Spitalore "Xhafer Kongoli" Elbasan REF-03762-01-14-2019
  Njoftimi i Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr. 2 datë 20 Janar 2020


  Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


  Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.