Open Procurement Albania

Loti II: Mirembajtja e objekteve ndertimore ne Spitalin Universitar te Traumes Tirane

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Spitali Universitar i Traumës
Objekti i Tenderit Loti II: Mirembajtja e objekteve ndertimore ne Spitalin Universitar te Traumes Tirane
Nr. Reference REF-13621-03-14-2019
Vlera / Fondi Limit 11 666 700,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 15-03-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-04-2019
Data e mbajtjes se tenderit 08-04-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues SHPRESA SHPK
ELDA-VL SHPK
C O L O M B O SHPK
DAJTI PARK 2007 SHPK
ED KONSTRUKSION SHPK & KLAJGER KONSTRUKSION SHPK
MENI SHPK
MODESTE SHPK
NIKA SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Meni SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 8 998 730,00
  Data e shpalljes se fituesit 03-06-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga lidhja e kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor, në bazë të marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marrë përgjigje në dt.08.05.2019; 08.05.2019.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1) ”ELDA-VL” shpk :
  • Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike.

  2) “MODESTE” SHPK:
  • Operatori ekonomik nuk ka paraqitur shtojcën nr 7 “Deklaratë mbi përmbushjen e kritereve të përgjithshme” sipas ndryshimeve të bëra nga ana e APP –së dhe të publikuara në mënyrë elektronike në faqen e saj me vendimin nr. 1 datë 01.02.2018.

  3) “C O L O M B O” SHPK:
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën nr.1 (d) të Kritereve të Përgjithshme të Pranimit/Kualifikimit pasi nga dokumentacioni i dorëzuar rezulton të ketë detyrime tatimore.
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën nr.4 të Kapicitetit teknik pasi nga 2 punonjës murator ka paraqitur vetëm një.
  4) “NIKA” SHPK:
  • Operatori ekonomik nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën nr.4 të Kapicitetit teknik pasi nuk ka paraqitur 2 punonjës, specialist për punime druri dhe durale.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-13621-03-14-2019
  Njoftimi i Tenderit Nr.11 - Dt.18-03-2019
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates


  Zhvillimi i algoritmit Red Flags mbi të dhënat e databazës,në periudhën 2 Qershor 2017 - 28 Shkurt 2019 u mbështet nga Agjensia e Shteteve të Bashkuara të Amerikës (USAID) nëpërmjet projektit "Transparenca në Sistemin Shëndetësor".


  Databaza e ketij portali është mbështetur financiarisht, në periudhën Korrik 2016 - Janar 2017, nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci të Ambasades së SH.B.A-së në Tiranë.

  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk perfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Donatorëve.